Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
B ΕΠΣ Ημαθίας - Ακαδημίες Ημαθίας

Ο υπεύθυνος επιμόρφωσης προπονητών των Arsenal Schools στη Νάουσα (photos)

P4090048Τον υπεύθυνο επιμόρφωσης των προπονητών, κ Χρήστο Σκαλτσά είχε την χαρά να φιλοξενήσει η σχολή της Arsenalsoccer school Νάουσας, σήμερα Σάββατο, στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου.

Ο κ. Σκαλτσάς κατέφθασε από την Αθήνα νωρίς το πρωί, παρακολούθησε την προπόνηση των μικρών ποδοσφαιριστών από τους προπονητές τους και έπειτα πραγματοποίησε προπονητικό σεμινάριο, βοηθώντας τους προπονητές της σχολής να διαχειριστούν με τον καλύτερο τρόπο, θέματα που αφορούν τη δουλειά τους. Στόχος της Arsenal σε αυτόν τον τομέα είναι, να μεταφέρει με τον καλύτερο τρόπο όλη την  φιλοσοφία της στους αθλητές της, από τους προπονητές, οι οποίοι πρέπει να είναι άρτια καταρτισμένοι και επιμορφωμένοι.

Η βοήθεια του κ. Σκαλτσά είναι πολύτιμη, όχι μόνο στο αυστηρό πλαίσιο της προπονητικής, αλλά ακόμα και της σχολής γενικότερα. Ο υπεύθυνος επιμόρφωσης προπονητών της Arsenal Soccer School στην Ελλάδα και στην Κύπρο, αναχώρησε αεροπορικώς αργά το βράδυ για Αθήνα.

Με ανακοίνωση της, η σχολής της Arsenal Soccer School Νάουσας, ευχαριστεί θερμά τον κ. Χρήστο Σκαλτσά για την παρουσία του στις προπονήσεις της ομάδας.

περισσότερες φωτογραφίες στο olympiakosnaousas.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected