Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Η Μπαρτσελόνα πλερέζες, ο παίκτης του στοιχήματος…πανηγύρια!

GettyImages-520021362.0Ένας παίκτης του στοιχήματος απέφυγε την τελευταία στιγμή την… έκπληξη της Μπαρτσελόνα και έβαλε στο… παντελόνι 53.000 λίρες! Πόσα είχε ποντάρει; 49,50 λίρες! Δείτε τον δρόμο που ακολούθησε ως τον θρίαμβο!

Ούτε το όνομά του έχει γίνει γνωστό, ούτε η χώρα καταγωγής, ούτε καν η ηλικία του, παρά μόνο το γεγονός ότι πλησιάζει τα 30! Ο (αγνώστων στοιχείων) υπερτυχερός κατάφερε με ένα ποντάρισμα (περίπου) 50 λιρών να κερδίσει 53.000 λίρες. Και αυτό διότι είπε «ναι» στην πρόταση που του έκανε η στοιχηματική εταιρεία να «κλείσει» το δελτίο του λίγα λεπτά πριν τη σέντρα στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τη Σοσιεδάδ.

Ο πρωταγωνιστής της ιστορίας είχε συμπεριλάβει στο δελτίο του 22 παιχνίδια! Ναι, καλά διαβάσατε. Και να πετύχαινε το απόλυτο θα πληρωνόταν 1,5 εκ. λίρες! Το εντυπωσιακό είναι πως τα πρώτα 15 ματς είχαν «περάσει». Ήταν ήδη σε πολύ καλό δρόμο και το… 16ο εμπόδιο ήταν η Μπαρτσελόνα, η οποία δοκιμαζόταν το βράδυ του Σαββάτου στην Σοσιεδάδ.

Το «διπλό» των Καταλανών ήταν μέσα στις επιλογές του και εκεί του ήρθε η μεγάλη πρόταση από την στοιχηματική εταιρεία. «Πάρε 53.000 λίρες και κλείσε το κουπόνι». Αν η Μπαρτσελόνα έκανε «διπλό» ήταν δεδομένο πως η προσφορά της στοιχηματικής εταιρείας θα ανέβαινε ακόμα περισσότερο.

Σε εκείνο το σημείο, όμως, ο τυχερός παίκτης αποφάσισε να το «κλείσει». Μία επιλογή που έμελλε να αποδεχθεί σοφή, καθώς οι «μπλαουγκράνα» ηττήθηκαν. Μία επιλογή που του απέφερε 53.000 λίρες…

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected