Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Δόξα Δράμας – Απόλλων Κρύας Βρύσης 3-0 (photos)

VRIS0203Χωρίς να προβληματιστεί ιδιαίτερα και έχοντας σ’ όλο το παιχνίδι τον πρώτο λόγο, η Δόξα Δράμας επικράτησε πιο εύκολα απ’ ότι περίμενε του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης με σκορ 3-0 και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον της στον αγώνα για την προημιτελική φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών, πάλι με τον ίδιο αντίπαλο αλλά αυτή τη φορά μέσα στην Κρύα Βρύση, την Τετάρτη 13.04.16.

Το φιλμ του αγώνα

14’ ΓΚΟΛ! Πάσα από τον Γαϊδαρτζή, ο Βιτλής με ωραίο σουτ έκανε το 1-0.

28’ Σουτ του Καπνόπουλου πολύ έξω από την περιοχή της Δόξας φεύγει άουτ χωρίς να ανησυχήσει τον Μένκα.

29’ ΓΚΟΛ! Εκτέλεση φάουλ από τον Μουτεσίδη, ο Μαρκόπουλος παρενεβλήθη και μπέρδεψε τον Δεληχατζή που απέκρουσε ασθενώς και ο Γαϊδαρτζής από κοντά έκανε το 2-0.

38’ Σέντρα του Μάριου Παπαδόπουλου από δεξιά κεφαλιά του Μαρκόπουλου μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια ο Δεληχατζής ο οποίος τραυματίστηκε στην φάση και έγινε αλλαγή.

44’ Δυνατό σουτ από Ρεβυθόπουλο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της Κρύας Βρύσης.

52’ Σουτ του Τσιρλίδη πολύ πάνω από τα δοκάρια του Μένκα.

75’ ΓΚΟΛ! Ατομική προσπάθεια από τον Μαρκόπουλου, το πρώτο σουτ απέκρουσε προς στιγμή ο Χρ. Παπαδόπουλος και στην επαναφορά ο Μαρκόπουλος έκανε το 3-0.

82’ Ξαφνικό σουτ του Ίβιτς από το ύψος της περιοχής και η μπάλα έφυγε άουτ.

86’ Σουτ του Κανετίδη, η μπάλα έσκασε μπροστά στον Παπαδόπουλο που δεν υπολόγισε σωστά την τροχιά της, στη συνέχεια βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ.

Συνθέσεις

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κ. Βασιλακάκης): Μένκα, Ρεβυθόπουλος, Βιτλής, Χαριτωνίδης 76’ Παπαζούδης), Γκαρακλίδης, Μουτεσίδης (65’ Κανετίδης), Κουμπρόγλου, Γαϊδαρτζής, Παπαδόπουλος Μ.(75’ Ντος Σάντος), Μαρκόπουλος, Σπάσιτς.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡ. ΒΡΥΣΗΣ (Στ. Καλαϊτζής): Δεληχατζής (39’ Παπαδόπουλος Χρ.), Σιδηρόπουλος Π., Παπαδόπουλος Στ., Μπρέγου, Πετρίδης, Πετρούσης, Παπαδόπουλος Γ., Νίρλας, Τσιρλίδης (67’ Κοβάσεβιτς), Ίβιτς, Καπνόπουλος.

περισσότερες φωτογραφίες στο dramagoal.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected