Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Ερυθρόλευκο καρέ στο Αγρίνιο!

210338Βαθμολογικό κίνητρο δεν υπήρχε για κανέναν και στο Αγρίνιο οι τακτικές πήγαν περίπατο. Ακόμη κι έτσι, ο Ολυμπιακός έκανε… πλάκα στον Παναιτωλικό παίρνοντας ακόμη μία νίκη με σκορ αγώνα πόλο, 5-2.

Όποτε ήθελε σκόραρε στο Αγρίνιο ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι έκαναν επίδειξη δύναμης απέναντι στον Παναιτωλικό φτάνοντας στο εντυπωσιακό 5-2.

Απ’ το πρώτο ημίχρονο «καθάρισαν» το τρίποντο οι παίκτες του Σίλβα, που βρήκαν δίχτυα με κεφαλιές από Φορτούνη και Ντα Κόστα. Στο δεύτερο οι τακτικές πήγαν περίπατο και από τις δύο πλευρές. Οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν άλλα τρία τέρματα με τους Σεμπά, Πουλίδο και Πάρντο, ενώ οι Αγρινιώτες, που άργησαν να ξυπνήσουν, σκόραραν με τους Ουάρντα και Κάπελ.

Το ματς:

Εξαιρετικό ξεκίνημα στο Αγρίνιο. Ο Παναιτωλικός πιέζοντας ψηλά ζόρισε τον Ολυμπιακό κι έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί μόλις στο 5ο λεπτό. Ο ενθουσιασμός των γηπεδούχων όμως δεν κράτησε πολύ. Στην πρώτη τους οργανωμένη επίσκεψη στην αντίπαλη περιοχή οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν το σκορ με ωραία κεφαλιά του Φορτούνη έπειτα από ασίστ του Ερνάνι (7’). Ενώ όλα εξυπηρετούσαν στο να διατηρηθεί ο καλός ρυθμός αυτό δεν συνέβη. Τα δυνατά μαρκαρίσματα στον χώρο του κέντρου κυριάρχησαν και το ματς «έσβησε».

Η ομάδα του Αγρινίου μπορεί να μην είχε την κατοχή της μπάλας όμως με τις ξαφνικές επιθέσεις της άγγιξε την ισοφάριση στο 25’, όμως ο Ουάρντα πέταξε σημαντική ευκαιρία. Οι ερυθρόλευκοι χωρίς να χρειαστεί να ανεβάσουν στροφές έφτασαν εύκολα και σε δεύτερο γκολ, με τον Ντα Κόστα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα ύστερα από κόρνερ του Φορτούνη στο 30’. Το φινάλε του ημιχρόνου βρήκε τους Πειραιώτες να πιέζουν και τον Κυριακίδη να κρατάει με τις αποκρούσεις του το σκορ σε φυσιολογικά επίπεδα.

«Σβηστά» πήγε το δεύτερο ημίχρονο. Ο Παναιτωλικός είχε χάσει την συνοχή αλλά και την φρεσκάδα του με αποτέλεσμα να μη δημιουργεί ιδιαίτερα προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα. Ο Ολυμπιακός απ’ την πλευρά του όποτε… πατούσε γκάζι έκανε τη διαφορά κι έφτασε άνετα και σε τρίτο γκολ με τον Σεμπά να τελειώνει υποδειγματικά αντεπίθεση στο 58ο λεπτό. Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι δεν… υπήρχαν στο γήπεδο και δέχτηκαν και τέταρτο χτύπημα αυτή τη φορά από τον Πουλίδο (69’).

Στο τελευταίο διάστημα του ματς αν και όλα είχαν κριθεί έγινε χαμός. Οι άμυνες χαλάρωσαν υπερβολικά κι έγινε… πάρτι. Πρώτα χτύπησε ο Βασιλείου, όμως το τέρμα του ακυρώθηκε για οφσάιντ (οριακή φάση στο 86’). Στη συνέχεια ήρθε η σειρά του Πάρντο, που έπειτα από νέα ασίστ του Φορτούνη, έκανε το 5-0. Ο Παναιτωλικός πέτυχε στο 88’ το γκολ της τιμής με τον Ουάρντα, ενώ ο Κάπελ στο 90’ έγραψε το τελικό και… εντυπωσιακό 5-2 στο Αγρίνιο

Συνθέσεις

Παναιτωλικός (Γιάννης Μαντζουράκης): Κυριακίδης, Κουτρομάνος, Κούσας, Χαντάκιας, Ρουμπουλάκου (67′ Κάπελ), Μάκος, Παπάζογλου (77′ Παπουτσογιαννόπουλος), Πάουλο (46’ Βασιλείου), Φερέιρα, Ουάρντα, Μουνιός

Ολυμπιακός (Μάρκο Σίλβα): Καπίνο, Μαζουακού, Σιόβας, Ντα Κόστα, Κασάμι (81′ Μπουχαλάκης), Ζντιέλαρ, Ερνάνι (68′ Πάρντο), Φορτούνης, Σεμπά (77′ Φουστέρ), Ομάρ, Πουλίδο

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected