Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Ακαδημίες Ημαθίας

Ακαδημία Βέροιας – Ενημερωτικό δελτίο (9-10/4)

ακαδημια βεροιαςΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

«ΔΟΞΑ» ΝΑΟΥΣΑΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ: 2-4

Εικόνα αγώνα: Σε πολύ καλή μέρα βρέθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας με κορυφαίους τους Χρ. Γαβριηλίδη – ένα πολύ καλό εργαλείο μιας ομάδας-, τον 1ο σκόρερ του ομίλου Αργυρόπουλο Μ. και Μπρανιώτη Στ. Δίκαιη η τελική επικράτηση επί της δυνατής, έμπειρης και αθλητικότατης ομάδας της «Δόξας» Νάουσας στο γήπεδο Παναγιωπούλας.
Με τον τρόπο αυτό έκλεισε θετικά η ποδοσφαιρική περίοδος 2015-2016, όπου οι νεαροί και ταλαντούχοι αθλητές της Ακαδημίας Βέροιας παρουσίασαν συνολικά μια πολύ καλή εικόνα και απέκτησαν εμπειρίες που θα χρησιμεύσουν στο μέλλον.

Οι αθλητές της Ακαδημίας θα συνεχίσουν να προπονούνται και να δίνουν φιλικούς αγώνες, μέχρι να ξεκινήσουν οι σχολικές τους εξετάσεις.

Το Σάββατο 16/4 η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας αγωνίζεται με τον «Ηρακλή» Γεωργιανών στο γήπεδο Γεωργιανών. Μετά τον αγώνα θ ακολουθήσει ψήσιμο και με νηστίσιμα, υπό τις οδηγίες του κου Σιουκιούρογλου Χαράλαμπου.

Σύνθεση Ακαδημίας: Κούβαρος Αν., Ταρατσίδης,(75’ Παπουλίδης), Μπρανιώτης, Μούτσα, (60’ Γκιουλέκας), Παπαδόπουλος, Απαζίδης, Μπούγκαρτσιτς, (46’ ΓκαλαΪτσης), Αργυρόπουλος, Κούβαρος Μ., Σοφιανίδης, Γαβριηλίδης.

Σκόρερ Ακαδημίας: 28’ (πεν.)- 40’- 65’ Αργυρόπουλος Μ., 78’ Γαβριηλίδης

ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

ΑΕΠ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ: 1-0
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ: 1-0

Εικόνα αγώνα: Ωραία παιχνίδια, με καλές προσπάθειες έγιναν στο γήπεδο Ραχιάς, όπου η ομάδα της Ακαδημίας αντιμετώπισε τις αντίστοιχες ομάδες της Α.Ε.Π. και του Μακροχωρίου. Η ομάδα της Βέροιας έχοντας στις τάξεις της αθλητές από το προ- παιδικό τμήμα (γεν. 2004) με τους κορυφαίους ΚαλαΪτζίδη και Λιόλιο, τερμάτισε στην 3η θέση.

Σύνθεση Ακαδημίας: ΚαλαΪτζίδης Δ., Σάρκα, Σερεμέτας Β., ΣαΪπης, Παπουλίδης, Ανάστος, ΚαλαΪτζίδης Κ., Λιόλιος, Σούλης, Στογιάννος, Γκανόλι.

Η παιδική ομάδα της Ακαδημίας θα συνεχίσει τις δραστηριότητές της με φιλικούς αγώνες, που θα ανακοινώνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ

Στην Κουλούρα βρέθηκαν οι μικροί αθλητές της Βέροιας, όπου αντιμετώπισαν τον τοπικό ΠΑΟΚ και την ομάδα του Κολινδρού. Ανακοίνωση για τις δραστηριότητες των τμημάτων υποδομής θα βγει τις επόμενες ημέρες.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας συγχαίρει την ιστορική ομάδα της Νάουσας για την κατάκτηση της 1ης θέσης της Α1 Κατηγορίας του νομού Ημαθίας και της εύχεται καλή επιτυχία στα μπαραζ, καθώς και επάνοδο στις μεγάλες κατηγορίες όπου είναι και η θέση της.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας συγχαίρει τις ομάδες του Αγ, Γεωργίου, του Ολυμπιακού Νάουσας για την κατάκτηση των πρώτων θέσεων του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Β’ Κατηγορίας, καθώς και την ομάδα του Λειανοβεργίου και της Βέργίνας, που αναδείχθηκαν πρωταθλητές του 1ου ομίλου της Β’ Κατηγορίας και τους εύχεται καλή πορεία στην Α1 Κατηγορία.

Για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας, Σίμπου Σοφία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected