Super League 1 - Μεταγραφές

Δημοσίευμα για συμφωνία του Ατρόμητου με Ντιγκινί!

ImageHandler2Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Ατρόμητος είναι μία ανάσα από την οριστική συμφωνία με τον Νικολά Ντιγκινί. 

Με την φανέλα του Ατρομήτου θα συνεχίσει την καριέρα του, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Νικολά Ντιγκινί. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Γάλλος μεσοεπιθετικός βρίσκεται μία… ανάσα από οριστική συμφωνία με το «αστέρι». Ο 28χρονος άσος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τον Πανθρακικό με τον Ατρόμητο να κινείται αστραπιαία και να «κλείνει» τον ποδοσφαιριστή ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Ντιγκινί μετακόμισε στην Κομοτηνή το καλοκαίρι του 2014 από την Saint – Germain-en- Laye της Γαλλίας και την περσινή σεζόν μέτρησε 30 συμμετοχές (25 βασικός) έχοντας τέσσερα γκολ και δύο ασίστ. Την φετινή χρονιά ο Γάλλος άσος έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής σε 25 παιχνίδια (όλα ως βασικός) έχοντας χριστεί σκόρερ τέσσερις φορές ενώ έχει δώσει και τρεις ασίστ. Την περίπτωση του Ντιγκινί είχαν εξετάσει τόσο ο Πανιώνιος όσο και ο Πλατανιάς αλλά όπως φαίνεται οι Περιστεριώτες είναι αυτοί που κέρδισαν την υπογραφή του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected