Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Διάφορα

«Anfield Sports Cafe» στην Επισκοπή – Απολαμβάνεις το Μάντσεστερ Σίτι vs Παρί με μια μπύρα και σου προσφέρουμε άλλη μία!

12804389_10201253355092916_1583567094_n

Tη ρεβάνς του 2-2 στη Γαλλία παρουσιάζει σήμερα το Cafe “Anfield” στην Επισκοπή Νάουσας, με τη Μάντσεστερ Σίτι να έχει ως στόχο να διαφυλάξει την εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στην Παρί.

Με μία μπίρα Heinecken το κατάστημα σας προσφέρει μία ακόμη δωρεάν και συ απλά κάθεσαι αναπαυτικά και απολαμβάνεις τον σπουδαίο αγώνα!

Το θετικό αποτέλεσμα του πρώτου ματς στο Παρίσι (2-2) θέλει να εκμεταλλευτεί η Μάντσεστερ Σίτι που υποδέχεται στο «Έτιχαντ» την Παρί Σεν Ζερμέν, διεκδικώντας την πρόκριση της για πρώτη φορά στα ημιτελικά του θεσμού.

Τα δύο εκτός έδρας γκολ δίνουν το προβάδισμα στους «σίτιζενς», που έχουν την ευκαιρία να κάνουν την… έκπληξη κόντρα σε μια ομάδα που θεωρούνταν φαβορί.

Η Παρί θέλει νίκη ή ισοπαλία με σκορ από τρία γκολ και πάνω, με την παράδοση απέναντι σε αγγλικές ομάδες να είναι με το μέρος της, αφού έχει πέντε σερί ματς δίχως ήττα με ομάδες από το Νησί.

Ο Κομπανί είναι εκτός για την Σίτι, ενώ ο Πελεγκρίνι δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Φερνάντο και Ντελφ. Χωρίς τους τιμωρημένους Νταβίντ Λουίζ και Ματουιντί και τον τραυματία Βεράτι, θα παρατάξει την ομάδα του ο Λοράν Μπλαν.

Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ, Σανιά, Οταμέντι, Μανγκαλά, Κλισί, Φερναντίνιο, Τουρέ, Νάβας, Ντε Μπρόινε, Σίλβα, Αγουέρο

Παρί Σεν Ζερμέν: Τραπ, Μάξγουελ, Τιάγκο Σίλβα, Μαρκίνιος, Οριέ, Ραμπιό, Τιάγκο Μότα, Σταμπουλί, Ντι Μαρία, Ιμπραΐμοβιτς, Καβάνι

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected