Κατηγορίες
Super League 1

Από την Κ15 του Πανθρακικού στη Φέγιενορτ!

gasidisΑποτελεί ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του Θρακιώτικου ποδοσφαίρου και έχει καταφέρει με την παρουσία του με τα χρώματα της Κ15 του Πανθρακικού να τραβήξει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό!

Ο λόγος για τον Κυπαρίσση (Πάρη) Γκασίδη, που την φετινή χρονιά πήρε μεταγραφή από την Ακαδημία της ΑΕ Διδυμοτείχου στον Πανθρακικό, ενώ για την περίπτωση του είχε δείξει ενδιαφέρον και ο ΠΑΟΚ.

Όπως γράφει το thrakisports.gr, ο ταλαντούχος Εβρίτης ποδοσφαιριστής θα έχει την μεγάλη ευκαιρία να περάσει ένα διήμερο στο προπονητικό κέντρο ενός από τα κορυφαία κλαμπ στην Ολλανδία, της Φέγενορντ, και να περάσει από το «μικροσκόπιο» των προπονητών της.

Ο Γκασίδης είχε μια γεμάτη χρονιά στο τμήμα Κ15 του Πανθρακικού όπου έλαβε μέρος σε 18 παιχνίδια με την «πράσινη» φανέλα πετυχαίνοντας 4 τέρματα και έχοντας παράλληλα και 6 ασίστ αγωνιζόμενος ως αριστερός χαφ.

Η πολύ καλή του παρουσία στην ομάδα του Πανθρακικού έφερε ως αποτέλεσμα την κλήση του από τους ιθύνοντες του Ολλανδικού συλλόγου. Όπως πληροφορείται το ThrakiSportS, θα βρεθεί στο Ρότερνταμ το διήμερο 18 και 19 Απριλίου και θα μετέχει στις προπονήσεις αλλά και σε δοκιμαστικά της ομάδας Κ15 της Φέγενορντ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected