Κατηγορίες
ΕΠΣ Πέλλας

Μεγάλες στιγμές στο Δημοτικό Στάδιο Έδεσσας, με την παρουσία πολλών μεγάλων ονομάτων του ελληνικού ποδοσφαίρου! (photos)

Μια μεγάλη γιορτή ποδοσφαίρου διοργάνωσε η Ελπίδα Έδεσσας, με πρωτοβουλία του προέδρου της ομάδας, Λεωνίδα Τούσια.

Σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καρκινοπαθών του Νομού Πέλλης, η διοίκηση των “πρασίνων” προσκάλεσε του παλαίμαχους παίκτες του ΠΣΑΠ, σε έναν αγώνα με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων τα οποία θα διατεθούν στον σύλλογο για τη στήριξη των ατόμων που ταλαιπωρούνται από την επάρατη νόσο.

Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν σπουδαία πρόσωπα των ελληνικών γηπέδων, που έδωσαν ξεχωριστή αίγλη στο ασφυκτικά γεμάτο γήπεδο της Έδεσσας και κυρίως τα παιδιά πού ήθελαν να γνωρίσουν από κοντά τα ινδάλματα τους.

Την έναρξη της εκδήλωσαν πραγματοποίησαν τα παιδιά των Ακαδημιών του Εδεσσαϊκού, του Αλμωπού Αριδαίας, των Γιαννιτσών και του Ηρακλή Έδεσσας, οι οποίοι αγωνίστηκαν μεταξύ τους. Πριν την έναρξη, δόθηκαν τιμητικές πλακέτες, ενώ για την ιστορία ο αγώνας έληξε 1-5 υπέρ των παλαιμάχων.

Τα γκολ σημείωσαν οι Μπασινάς, Κούτσης, Καφές, Αμανατίδης και Λυμπερόπουλος. Το τέρμα της Ελπίδας σημείωσε ο Κωνσταντινίδης, ενώ ρέφερι της αναμέτρησης ήταν οι κ.κ. Παμπορίδης, Παπαδόπουλος και Ζγούρος.

Συνθέσεις

Ελπίδα Έδεσσας : Τζήγκας, Παγιούλας, Αδάμ, Πρεβετιτσάνης, Τέντζερης, Τσάτσε, Σούσαρης, Απάζογλου, Σαπουντζής, Δάφνης, Τούσιας, Χατζηγεωργίου, Βυρώζης, Αποστόλου. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Αποστόλου, Αντωνίου, Φάρας, Νικολαΐδης, Πασλαμούσκας, Δέλλιος, Μαλουμίδης, Τουρμάνης, Χατζηγεωργίου και Ανδρεάδης.

Παλαίμαχοι : Νικοπολίδης, Καραϊσαρίδης, Μπατίστα, Μπασινάς, Κυριάκος, Πούλιος, Καφές, Γεωργιάδης, Βάλλας, Κούτσης, Λυμπερόπουλος, Αμανατίδης, Κατσουράνης.

* Με στοιχεία από τη Χαρά Ματεντζόγλου
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected