Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος

Κύπελλο Ερασιτεχνών (Προημιτελικά) Απόλλων Κρύας Βρύσης – Δόξα Δράμας 0-2

849955278b13c72a93a3a1c3da0570aa_L

Ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών βρίσκεται πλέον η Δόξα Δράμας, που επικράτησε με 2-0 του Απόλλων στην Κρύα Βρύση και στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την Πύδνα Κίτρους (20/3)

Η ομάδα του Κώστα Βασιλακάκη, χάρη σε δύο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο, έκαμψε την αντίσταση των γηπεδούχων που προσπάθησαν ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς όμως το αποτέλεσμα που επιδίωκαν.

Το γκολ με την έναρξη του δευτέρου μέρους “έλυσε” τα πόδια των δραμινών, που διαχειρίστηκαν διαφορετικά το παιχνίδι και παίζοντας με αντεπιθέσεις έφτασαν και στο 2-0 με το οποίο “κλείδωσαν” την πρόκριση.

Να σημειώσουμε πως η σημερινή νίκη της Δόξας είναι η δεύτερη συνεχόμενη μέσα σε διάστημα τριών ημερών κόντρα στον Απόλλων, μετά το 3-0 για το πρωτάθλημα στο Δημοτικό Στάδιο Δράμας.

To φιλμ της αναμέτρησης

23′ Σουτ του Νύρλου έφυγε πολλά μέτρα άουτ.

28′ Καλό σουτ του Μπρέγκου κατέληξε άουτ χωρίς να ανησυχήσει τον Μένκα

36′ Κόρνερ από δεξιά για τον Απόλλωνα και αδράνεια των αμυντικών της Δόξας στο πρώτο δοκάρι, ο Π. Σιδηρόπουλος έπιασε κεφαλιά που κατέληξε λίγο άουτ

54′ ΓΚΟΛ! Πολύ ωραίος συνδιασμός των παικτών της Δόξας, ο Παπαζούδης από το ύψος του κένρτου και αριστερά βρήκε  με μακρινή διαγώνια στην άλλη πλευρά και στο ύψος της περιοχής τον Σάντος. Ο βραζιλιάνος μπήκε στην αντίπαλη περιοχή από δεξιά και πριν η μπάλα περάσει έξω από την γραμμή την έσπασε στο δεύτερο δοκάρι όπου βρέθηκε ο Αθανασιάδης ο οποίος αφύλακτος με όμορφο πλασέ την έστειλε στα δίχτυα των γηπεδούχων (0-1)

70′ Κόρνερ από αριστερά για τους γηπεδούχους, κεφαλιά του Πλατάκη και έξω από το δεύτερο δοκάρι.

71′ ΓΚΟΛ! Ελεύθερο του Μένκα, η μπάλα έφτασε έξω από την αντίπαλη περιοχή και αριστερά στον Μαρκόπουλο που έκανε λίγα μέτρα και με διαγώνια πάσα βρήκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή και δεξιά τον επερχόμενο Σάντος που σούταρε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Απόλλωνα διπλασιάζοντας τα τέρματα της Δόξας (0-2)

80′ Ο Γαίδαρτζής σε θέση βολής, καθυστέρησε όμως και ο Παπαδόπουλος πρόλαβε παραχωρώντας κόρνερ

Συνθέσεις

Απόλλων Κρύας Βρύσης : Σκαρπέρδας, Παπαδόπουλος Γ., Παπαδόπουλος Σ., Πετρούσης, Πετρίδης, Μπρέγκου (77′ Καπνόπουλος), Σιδηρόπουλος Π. (61′ Ίβιτς), Νύρλος, Τσιρλίδης, Πλατάκης, Σιδηρόπουλος Χ. (59′ Κοβάσεβιτς)

Δόξα Δράμας : Μένκα, Ρεβυθόπουλος, Βιτλής, Γκαρακλίδης, Παπαζούδης (85′ Χαριτωνίδης), Κανετίδης, Αθανασιάδης, Μαρκόπουλος, Σάντος (74′ Γαϊδαρτζής), Βραμέντζαλης, Σπάσιτς (63′ Πετρόπουλος)

με στοιχεία από το sportdrama.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected