Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Διάφορα

Βγάζουμε το…καπέλο στο πανέξυπνο χταπόδι που βρήκε τον τρόπο να αποδράσει από το ενυδρείο!

37f140974d729034139a448667b19d1aΤα χνάρια του αγαπημένου Νέμο αποφάσισε να ακολουθήσει χταπόδι από το Εθνικό Ενυδρείο της Νέας Ζηλανδίας το οποίο «απέδρασε» από το ενυδρείο και γύρισε στη θάλασσα που του έλειψε.

Το χταπόδι βρήκε την ευκαιρία να αποδράσει όταν οι υπεύθυνοι του ενυδρείου άφησαν για λίγο ανοιχτό το καπάκι της γυάλας του μετά τις εργασίες συντήρησης.

Σύμφωνα με το χρονικό της απόδρασης, το χταπόδι, όταν όλοι είχαν φύγει από τον χώρο του ενυδρείου, έσπρωξε το καπάκι και περπάτησε στο διάδρομο. Στη συνέχεια, άνοιξε το σιφόνι μιας αποχέτευσης και εξαφανίστηκε στον ωκεανό.

Η ευελιξία του τον βοήθησε να εισχωρήσει στον σωλήνα όπως δήλωσε ο διευθυντής του ενυδρείου Ρόμπ Γιάραλ, ενώ σύμφωνα με το προσωπικό του χώρου το χταπόδι κατά την έξοδό του άφησε τα αποτυπώματά του στο πάτωμα όπου κυλίστηκε.

Το χταπόδι αυτό πάντα μας επιφύλασσε κάποια έκπληξη όπως πρόσθεσε το προσωπικό το οποίο εξέφρασε παράλληλα τη λύπη του για το περιστατικό καθώς το χταπόδι ήταν φίλος με όλους και περνούσε καλά εκεί!

Πηγή: skai.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected