Κατηγορίες
Football League

Football League – Μεγάλο “διπλό” του Αγροτικού στη Ριζούπολη!

w7IjcLB5G8ODM7wLNASPΤο… κάζο στην Ελευσίνα με τη χρησιμοποίηση έξι ξένων συνεχίζει να κυνηγά τον Απόλλωνα.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» μία ημέρα μετά την εκδίκαση της υπόθεσης κλήθηκε να επικρατήσει του Αγροτικού Αστέρα για να διατηρήσει μαθηματικές πιθανότητες δυάδας, όμως μόνο οι εμφανίσεις θύμιζαν τους «κυανόλευκους». Οι ποδοσφαιριστές του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου μετά την εκτός έδρας ισοπαλία (0-0) με τον Κισσαμικός δέχτηκαν ένα ακόμα – ακόμα πιο ηχηρό – χαστούκι, αφού οι «σταχυοφόροι» τους υποχρέωσαν στην 3η φετινή εντός έδρας ήττα και ουσιαστικά εκμηδενίζουν τις όποιες ελπίδες προβιβασμού.

Με 56 πόντους ο Απόλλων Σμύρνης γνωρίζει ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πάει στους 50 την προσεχή εβδομάδα. Και με την ήττα αυτή όχι μόνο χάνει την επαφή με τη 2η θέση, αλλά κινδυνεύει να πέσει 4ος, με τον ΑΟ Τρίκαλα να είναι έτοιμος για το προσπέρασμα. Σε ό,τι αφορά στην ομάδα του Ευόσμου εμφανίστηκε πολύ καλά διαβασμένη και απολύτως δίκαια πανηγύρισε το τρίτο «διπλό» στο πρωτάθλημα και πρώτο μετά τις 29 Νοεμβρίου στο Παγκρήτιο. Την προσεχή εβδομάδα θα πάρει ξεκούραστα τρίποντο σε βάρος του Ολυμπιακού Βόλου, θα φτάσει στους 34 βαθμούς, συγκομιδή που την κάνει να αισθάνεται πολύ πιο άνετα.

Μπροστά σε ελάχιστους οπαδούς που βρέθηκαν στο γήπεδο της Ριζούπολης, ο Αγροτικός Αστέρας ήταν αυτός που αιφνιδίασε τον πολύ κακό Απόλλωνα. Παρότι οι «σταχυοφόροι» δυσκολεύονταν πολύ επιθετικά, έκλεισαν το πρώτο 45λεπτο με 2 τελικές, αλλά και στις δύο η μπάλα κατέληξε στο βάθος της εστίας του Αποστολίδη. Αν και ο Κονέ στο 11′ είχε ένα άστοχο σουτ, 10 λεπτά μετά η ομάδα του Ευόσμου πήρε κεφάλι στο σκορ με εκπληκτικό τέρμα του Νίκου Βαφέα. Ο νεαρός αμυντικός στο ντεμπούτο του έγινε κάτοχος της μπάλας στο ημικύκλιο μετά από κακό διώξιμο του Φομίν και με μονοκόμματο σουτ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον γκολκίπερ των γηπεδούχων.

Ο Απόλλων μόνο με στατικές φάσεις προσπάθησε να δημιουργήσει προϋποθέσεις για την ισοφάριση, αλλά στο 39′ σαν σε… προπόνηση οι «πράσινοι» πανηγύρισαν και δεύτερο γκολ. Έπειτα από σέντρα του Βελλίνη από δεξιά, ο Διαμαντόπουλος με διαγώνιο σουτ από αριστερά έστειλε τη μπάλα πρώτα στο αριστερό δοκάρι και ακολούθως στα δίχτυα. Σημειώνεται ότι το πρώτο 45λεπτο έληξε με τον Απόλλωνα να έχει περισσότερες τελικές (5-2), αλλά και την κατοχή (67% – 33%). Του έλειψε, ωστόσο, η ουσία σε ένα από τα χειρότερα ημίχρονά του για φέτος.

Ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος ήταν επόμενο ότι θα ρίσκαρε και στο 46′ πέρασε στον αγώνα τους Σουνά, Βάντερσον στις θέσεις των Παρπέξ, Φαρινόλα. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» είχε και πάλι την κατοχή της μπάλας, όμως η πρώτη ουσιαστικά απειλή προς τα καρέ του Γιακουμή σημειώθηκε στο 58′ με άστοχη κεφαλιά του Μπουντόπουλου. Οι αλλαγές για τους γηπεδούχους ολοκληρώθηκαν στο 62′ με την είσοδο του Καμαρά, αλλά ο Αγροτικός σχετικά εύκολα διατηρούσε το μηδέν παθητικό.

Στο 71′ ο Γιακουμής έσωσε την εστία του σε κοντινό σουτ του Φομίν, ενώ στο 79′ από γύρισμα του Βάντερσον και κακή απομάκρυνση ο Σουνάς επιχείρησε σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε κόρνερ. Όσο για τον Αγροτικό Αστέρα; Στο δεύτερο 45λεπτο δεν απείλησε καθόλου, όμως πέτυχε τον στόχο του και έφυγε από τη Ριζούπολη με το τρίποντο σωτηρίας.

 

Συνθέσεις

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Κωνσταντίνος Παναγόπουλος): Αποστολίδης, Πάνος, Πιπίνης, Γκότοβος, Δεληζήσης, Φατιόν, Παρπέξ (46′ Σουνάς), Φαρινόλα (46′ Βάντερσον), Μπουντόπουλος (62′ Καμαρά), Κονέ, Φομίν.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Γιακούμης, Σκλιοπίδης, Αμαραντίδης, Μπάρμπας, Καπίας, Βαφέας, Σαμουηλίδης (57′ Μακρυδημήτρης), Θεοδωρίδης (65′ Τοπούζης), Βελλίνης, Συμελίδης (81′ Καθάριος), Διαμαντόπουλος.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected