Κατηγορίες
Football League

Football League – Η άνοδος ας…περιμένει λίγο ακόμη!

IMG_2725-960x480Από έναν βαθμό και όχι τις εντυπώσεις, μοιράστηκαν Κασσιόπη και ΑΕΛ στη Κέρκυρα, παραμένοντας καθ΄ όλη την διάρκεια του αγώνα στο 0–0, χωρίς να δημιουργήσουν καμία «κλασική» ευκαιρία!

Στα αξιοσημείωτα θα μείνει η αποβολή του Κουτζαβασίλη στο 78ο λεπτό για μαρκάρισμα του πάνω στον Βαρέλα, με τον Ντουαλά να φορά γάντια, δεδομένου ότι ο Αλέκος Βοσνιάδης ένα λεπτό νωρίτερα είχε ολοκληρώσει όλες του τις αλλαγές.

Μετά και την ισοπαλία αυτήν η ΑΕΛ παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Β΄ Εθνικής και διατηρεί μάλιστα και τους τρεις πόντους διαφοράς της από την Κέρκυρα .

Οι δύο προπονητές προσπαθούσαν να βρουν τρόπους για να διασπάσουν τις αντίπαλες άμυνες. Για τους γηπεδούχους ο Αρναρέλλης αποχώρησε στο 30΄αναγκαστικά και ο Σουάνης πέρασε στη θέση του. Ενώ για τους «βυσσινί» ο Σάκης Τσιώλης μετακινούσε συνεχώς θέση τους παίκτες του στον άξονα. Με τους Νίκιτς – Ναγιάρ να είναι οι… αρχές κάθε επιθετικής προσπάθειας για Κέρκυρα και ΑΕΛ αντίστοιχα.

Όμως η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε και πολύ. Στο 33′ συρτή σέντρα του Βαρέλα, ο Κουτσιανικούλης πλασάρει, αποκρούει ο Κουτζαβασίλης όμως η φάση σταματάει λανθασμένα ως οφσάιντ. Η καλύτερη φάση της Κέρκυρας ήρθε στο 37′ όταν ο Κόντος από πλάγια αριστερά σούταρε, όχι καλά όμως σημαδεύοντας δίπλα από τα δοκάρια του Ξενοδόχοβ. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο ημίχρονο.

Η επανάληψη βρήκε τις δύο ομάδες «κολλημένες» στο… μηδέν. Τα πρώτα 15′ λεπτά της επανάληψης δεν διεκδίκησαν δάφνες ποιότητας με τους δύο κίπερ να μην έχουν ακουμπήσει την μπάλα. Ακόμα και σε αυτό το κακό ποιοτικά ποδόσφαιρο η ΑΕΛ μπήκε στο γήπεδο με μεγαλύτερη όρεξη δίχως όμως να καταφέρει κάτι, πέρα από το πρώτο της κόρνερ στην αναμέτρηση.

Στο 77′ και αφού η Κέρκυρα είχε ολοκληρώσει τις αλλαγές της ένα λεπτό νωρίτερα, ο κίπερ των γηπεδούχων κατάφερε να αποβληθεί με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Βαθιά του Μπόκι Γιοβάνοβιτς με τον Νίκο Βαρέλα να ξεκινά κάτω από την σέντρα να πλασάρει τον Κουτζαβασίλη ο οποίος έκανε ένα μαρκάρισμα αλά «ζίου – ζίτσου» βλέποντας την κόκκινη κάρτα, απευθείας μάλιστα, του Ευαγγέλου.

Την ευθύνη της φύλαξης του τέρματος ανέλαβε η… «ατραξιόν» της Κέρκυρας, Ντουαλά, ο οποίος μπλόκαρε και το συρτό σουτ του Μονιάκη στην εκτέλεση φάουλ που ακολούθησε κερδίζοντας και το χειροκρότημα της κερκίδας.

Συνθέσεις

Κέρκυρα (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Γκόμεζ, Βενέτης, Κρητικός (77′ Μπαλντομπαλίεβ), Αρναρέλλης (31′ λ.τ. Σουάνης), Ζορμπάς, Παμλίδης (60′ Ντουαλά), Κόντος, Χιντζίδης, Ιωάννου, Νίκιτς.

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοβ, Βέρτζος, Μονιάκης, Γιοβάνοβιτς, Κομεσίδης, Αναστασόπουλος, Ναγιάρ (46′ Ουρτάδο), Ρέντζας (67′ Μπανούσης), Μπόγιοβιτς, Βαρέλα, Κουτσιανικούλης.

arenalarissa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected