Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ήττα της Νάπολι, αγκαλιά με το “σκουντέτο” η Γιουβέντους! (vid)

Χωρίς τίτλοΤεράστια νίκη επί της Νάπολι πήρε στο Μιλάνο η Ίντερ (2-0), με τη Γιουβέντους να πανηγυρίζει κι η ίδια, καθώς αύριο (17/4) έχει την ευκαιρία να ξεφύγει 9 βαθμούς από τους Ναπολιτάνους, λίγες «στροφές» πριν το τέλος!

Εδώ και λίγο καιρό οι «παρτενοπέι» βρίσκονται στο κυνηγητό των «μπιανκονέρι» και σήμερα (16/4) ήθελαν μόνο «τρίποντο» έτσι ώστε να μειώσουν εκ νέου τη διαφορά στους τρεις, ελπίζοντας σε «γκέλα» των πρωταθλητών.

Ωστόσο, οι Μιλανέζοι αποδείχθηκαν πολύ σκληρά καρύδια και κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη, η οποία τους έφερε στο -3 από την 3η θέση και τη Ρόμα, με ματς παραπάνω.

Μπορεί το σύνολο του Μαουρίτσιο Σάρι να είχε την κατοχή σε όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους, ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που «χτύπησαν» όχι μία, αλλά δύο φορές. Μόλις στο 4ο λεπτό, ο Ικάρνι «έγραψε» το 1-0, όντας όμως -οριακά- σε θέση οφσάιντ.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απαντήσουν στο 30ο λεπτό με μία… σουτάρα του Άλαν, ο Χαντάνοβιτς όμως δήλωσε «παρών» κι αποσόβησε τον κίνδυνο. Λίγο αργότερα (39′) ο Πέρισιτς έχασε τεράστια ευκαιρία μέσα από τη μεγάλη περιοχή, για να έρθει το δεύτερο «χτύπημα» λίγο πριν το τέλος.

Στο 44ο λεπτό, ο Ικάρντι έβγαλε εξαιρετική πάσα προς τον Μπρόζοβιτς που κοντρόλαρε την μπάλα και με ιδανικό πλασέ νίκησε τον Ρέινα για να «γράψει» το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος, η εικόνα δεν διαφοροποιήθηκε ιδιαίτερα. Η Νάπολι είχε την κατοχή της μπάλας όμως αδυνατούσε να δημιουργήσει ουσιαστικές ευκαιρίες στην εστία του Χαντάνοβιτς.

Η Ίντερ τελικώς έφτασε στη νίκη, τη 10η στα τελευταία 13 ματς με τους «παρτενοπέι» στο Μιλάνο (σ.σ. 10 νίκες, 2 ισοπαλίες, 1 ήττα) και μείωσε τη διαφορά από την 3η θέση που οδηγεί στο Champions League στους τρεις βαθμούς, έχοντας βέβαια ματς παραπάνω.

Από την άλλη, οι Ναπολιτάνοι παρέμειναν στο -6 από τη Γιουβέντους, το οποίο μπορεί να γίνει -9, εάν αύριο (17/4) η «Γηραιά Κυρία» επικρατήσει της Παλέρμο, στο Τορίνο.

δείτε τα γκολ στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected