Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Άμεση αντίδραση από τη Ντόρτμουντ, που έριξε “τριάρα” στο Αμβούργο! (vid)

αρχείο λήψηςΗ Ντόρτμουντ άφησε πίσω τον σοκαριστικό (ευρωπαϊκό) αποκλεισμό από τη Λίβερπουλ και επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 3-0 του Αμβούργο.

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά οκτώ νέα πρόσωπα είχε η ενδεκάδα της Ντόρτμουντ στο παιχνίδι με το Αμβούργο, συγκριτικά με τους 11 που έπαιξαν κόντρα στη Λίβερπουλ. Ομπαμεγιάνγκ, Ρόις, Μχιταριάν πήραν… ανάσες εν όψει του αγώνα Κυπέλλου με την Χέρτα (20/4) και μοιραία η εικόνα των Βεστφαλών στα πρώτα λεπτά του ματς ήταν μέτρια. Οι γηπεδούχοι δεν κυκλοφορούσαν καλά την μπάλα, δεν απειλούσαν και λίγο έλειψε στο 14′ να βρεθούν πίσω στο σκορ, αλλά ο Μίλερ σπατάλησε μία μοναδική ευκαιρία για το Αμβούργο.

Η Ντόρτμουντ μετά το 30′ «ανέβηκε» και στο 38′ άνοιξε το σκορ με τον Πούλισιτς. Ο 17χρονος (διεθνής με τις ΗΠΑ) μέσος (στην 10η φετινή του συμμετοχή με τους Βεστφαλούς) άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ και στο 44′ ο Αντριάν Ράμος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0 επιβεβαιώνοντας την καλή κατάσταση, στην οποία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα.

Στο 52′ «τελείωσε» το ματς. Ο Ρενέ Άντλερ ανέτρεψε τον Καγκάβα, είδε (σωστά) την κόκκινη κάρτα και πλέον οι «Δεινόσαυροι» κυνηγούσαν ένα… θαύμα αλά Λίβερπουλ, με τη διαφορά ότι είχαν να αντιμετωπίσουν και το αριθμητικό μειονέκτημα. Η Ντόρτμουντ είχε τον απόλυτο έλεγχο στο ματς και στο 86′ ο Ράμος «χτύπησε» ξανά διαμορφώνοντας το τελικό 3-0, για την Ντόρτμουντ που άφησε πίσω τον εφιαλτικό αποκλεισμό από τη Λίβερπουλ στο Europa League.

δείτε τα γκολ στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected