Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Η απίστευτη απαγόρευση που επέβαλε στους παίκτες του ο Γιούργκεν Κλοπ!

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ πετούν στα σύννεφα μετά την μυθική πρόκριση επί της Ντόρτμουντ όχι όμως και ο Γιούργκεν Κλοπ. Διαβάστε για την ιδιαίτερη απαγόρευση που επέβαλε στους παίκτες του ο Γερμανός τεχνικός.

Μεθυσμένη πολιτεία θυμίζει το Λίβερπουλ μετά την ανατροπή της δεκαετίας που πέτυχε η Λίβερπουλ απέναντι στην Ντόρτμουντ και την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Europa League, παρόλα αυτά ο Γιούργκεν Κλοπ βρήκε έναν ιδιαίτερο τρόπο για να κρατήσει τα πόδια των παικτών του στη… Γη.

Όπως γράφει το sport24.gr, αυτός έχει να κάνει μία αυστηρή εντολή, με τον Γερμανό τεχνικό να απαγορεύει στους άσους των “κόκκινων” να αγγίζουν την επιγραφή “This is Anfield” που υπάρχει στα αποδυτήρια (και κάτω από την οποιά περνούν οι παίκτες πριν μπουν στο γήπεδο), από σεβασμό προς τις παλαιότερες επιτυχίες του συλλόγου.

Με την υποσημείωση ότι θα είναι σε θέση να το κάνουν μόνο όταν και εκείνοι φέρουν κάποιον τίτλο στην Λίβερπουλ. “Έχω πει στους παίκτες μου να μην αγγίζουν την ένδειξη This is Anfield μέχρι να κατακτήσουν πρώτα κάτι. Είναι δείγμα σεβασμού”, ανέφερε ο Κλοπ στο περιθώριο του αγώνα με την Ντόρτμουντ.

Σημειώνεται πως ο τελευταίος τίτλος που πήρε η Λίβερπουλ ήταν το League Cup το 2012, με τους παίκτες του Κλοπ να χάνουν φέτος στον τελικό της ίδιας διοργάνωσης από την Μάντσεστερ Σίτι (στα πέναλτι) αλλά να έχουν την ευκαιρία να ολοκληρώσουν θριαμβευτικά τη χρονιά καθώς διεκδικούν το Europa League.

Το εντυπωσιακό σχέδιο You ‘ll never Klopp alone των footshirts για τον Κλοπ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected