Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
B ΕΠΣ Ημαθίας

Δόξα Λιανοβεργίου – Απόλλων Αγίου Γεωργίου 3-0 (photos+vid)

Την κατάκτηση του πρωταθλητή της Α2 Ερασιτεχνικής Ημαθίας, περιόδου 2015/2016 πανηγυρίζει σήμερα η Δόξα Λιανοβεργίου!

Η ομάδα του Σάκη Παγγούρα συνέχισε το εντυπωσιακό σερί των τελευταίων ετών και με την τρίτη άνοδο σε τέσσερα χρόνια, σφράγισε μια ακόμη επιτυχία για τον κυανόλευκο σύλλογο. Στο σημερινό παιχνίδι, παρουσία πάνω από 200 θεατών και από τις δύο ομάδες, επικράτησε με 3-0 του Απόλλων Αγίου Γεωργίου και σήκωσε την κούπα του υπερπρωταθλητή της κατηγορίας.

Ο αντίπαλος καθ όλα άξιος βεβαίως και από την αρχή της σεζόν, φάνηκε πως θα πρωταγωνιστήσει στον 2ο όμιλο της Α2. Παρά την αφαίρεση δύο βαθμών από περσινή τιμωρία, η ομάδα του Μπάμπη Σπυριδωνίδη παρουσίασε αξιόλογη σταθερότητα και δίκαια κατέκτησε τον τίτλο στον όμιλο της. Στο σημερινό παιχνίδι δεν κατάφερε να ακολουθήσει τον ρυθμό των γηπεδούχων και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες, αρκέστηκε σε λίγες αξιόλογες στιγμές στα καρέ του Καραλάζου.

Το ρεπορτάζ του Απόλλων είναι μία προσφορά…

12164942_595797163893393_1515385374_o

Για τη Δόξα, τα σχόλια είναι περιττά… Καταρχήν, η παρουσία του Σάκη Παγγούρα στον πάγκο της ομάδας (από τα μισά της σεζόν 2012/2013 όταν και ανέβηκε από τη Γ στη Β Ερασιτεχνική) αποτελούσε από μόνη της εγγύηση και δεν είναι τυχαίο πως ο πρώην τεχνικός των ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και Ποντιακής Νεολαίας Αράχου, έχει 9 στις 11 ανόδους σε πάγκους ομάδων! Δεν πρέπει να ξεχνάμε βεβαίως και το μεγάλο ρεκόρ που προέκυψε από την τεράστια στατιστική βάση δεδομένων του SportsUp, σύμφωνα με την οποία ο έμπειρος τεχνικός ξεπέρασε πέρσι τα 100 παιχνίδια χωρίς ήττα!

Από την άλλη, το ρόστερ της ομάδας ήταν από τα πιο ποιοτικά της κατηγορίας και δεν είναι τυχαίο πως κατέκτησε και τους δύο φετινούς τίτλους. Στις τάξεις της διαθέτει τον πρώτο σκόρερ του 1ου ομίλου (σ.σ. Άγγελος Καραντουλαμάς), ποδοσφαιριστές με παραστάσεις από υψηλότερο επίπεδο (Γρηγόρης Πατρίκας, Αντώνης Παπαδόπουλος, Στέλιος Γελαδάρης, Ηλίας Αθανασιάδης κ.α.) ενώ η διοίκηση ήταν πάντα αρωγός σε όλες τις ανάγκες του συλλόγου.

Στο σημερινό παιχνίδι, το 3-0 προήλθε από τα γκολ του Αντώνη Παπαδόπουλου στο 22ο λεπτό, ο οποίος πρόλαβε την έξοδο του Παπαρέντη, του Άγγελου Καραντουλαμά με κεφαλιά στο 41’και του Τόζογλου στο 68′, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Παπαδόπουλος.

Να σημειώσουμε πως στο 75′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Τόζογλου, ενώ με τη λήξη του αγώνα έγινε ένας μικρός…χαμός με τους παίκτες, διοικούντες και φιλάθλους να γίνονται ένα κουβάρι!

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παρασίου, με βοηθούς τους κ.κ. Μοσχόπουλο και Ιασωνίδη

Συνθέσεις

Δόξα Λιανοβεργίου : Καραλάζος, Τερζίδης, Καμπάς, Πατρίκας, Καραπατσάς, Τόζογλου, Λουκάς (88′ Γερόπουλος), Παπαδόπουλος (87′ Κουτίκας), Γελαδάρης Σ., Καραντουλαμάς (60′ Ιωάννου), Αθανασιάδης

Απόλλων Αγίου Γεωργίου : Παπαρέντης, Καρολίδης, Ορφανίδης, Τρούπκος, Δημητρούσης, Μουχτάρης, Τσαλίδης, Καριπίδης, Καϊσίδης (46′ Μπαξεβάνης), Κουτρουλιάς, Πήκος.


*πριν τον αγώνα, η διοίκηση της ομάδας βράβευσε θητεύσαντες προέδρους της ομάδας αλλά και ποδοσφαιριστές που φόρεσαν στον παρελθόν τη φανέλα της Δόξας. Την απονομή του Κυπέλλου στους πρωταθλητές των δύο ομίλων, παρέδωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας, κ. Γιώργος Καραμελίδης

**ευχαριστούμε θερμά το alexandriamou.gr για την ευγενική παραχώρηση των φωτογραφών 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected