Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Φουριόζα από το Champions League η Ατλέτικο! (vid)

3023302_heroaΗ εκπληκτική ομάδα του Ντιέγκο Σιμέονε έκανε φύλλο και φτερό την Γρανάδα (3-0) και προσωρινά έπιασε στην κορυφή την Μπαρτσελόνα σε ένα ανεπανάληπτο ρεσιτάλ του Κόκε!

Όλοι εστιάζουν (είτε κατηγορώντας είτε αποθεώνοντας) στο ανασταλτικό παιχνίδι της Ατλέτικο Μαδρίτης. Ξεχνούν όμως, ότι όταν πετύχει αντίπαλο του χεριού της, του αλλάζει τα φώτα! Οι «ροχιμπλάνκος» απέδειξαν (και) απέναντι στην Γρανάδα ότι μπορούν να παίξουν και ποιοτικό ποδόσφαιρο και με το ευρύ 3-0 απέναντι στην Γρανάδα ανέπνευσαν -έστω και προσωρινά- αέρα κορυφής!

Μεγάλος πρωταγωνιστής, ένας παίκτης που δεν έχει πάρει όσα credit του αναλογούν. Ο εκπληκτικός Κόκε ήταν μία ομάδα μόνος του, με τον Ισπανό μέσο να ανοίγει το σκορ (15’) και να σερβίρει τα άλλα δύο σε Φερνάντο Τόρες (59’) και Κορέα (83’) στο εύκολο 3-0 στην ομάδα του «Τσόλο» Σιμέονε που αποθεώθηκε εκ νέου από το «Βιθέντε Καλντερόν».

Κάπως έτσι, ο Κόκε έγινε ο πιο παραγωγικός μέσος της Primera Division φέτος (5 γκολ, 12 ασίστ), με την Ατλέτικο Μαδρίτης να φτάνει τους 76 βαθμούς, όσους και η Μπαρτσελόνα με ένα παιχνίδι λιγότερο όμως.

δείτε βίντεο με τα γκολ στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected