Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (4ος όμιλος) ΠΑΟ Κρουσώνα – Φωστήρας 3-2

paok-ilysiakos-1-750x500Σπουδαία νίκη επί του πρωτοπόρου Φωστήρα πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ με 3-2 στον Κρουσώνα, μια νίκη που δεν ήταν αρκετή στον αγώνα παραμονής στην Γ’ Εθνική με τους Κρουσανιώτες να πέφτουν με ψηλά το κεφάλι.

Πιο δυνατά μπήκε ο Φωστήρας στο παιχνίδι που έχασε ευκαιρία με τον Ζαγοριανό αλλά τον ΠΑΟΚ μετά το 15′ να ισορροπεί το ματς και να βγαίνει μπροστά, ενώ έχασε και μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Ζανελάρη να βρίσκεται σε καλή θέση αλλά το σουτ του να διώχνει ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Στο 28′ ο Μανουσάκης εκμεταλλευόμενος λάθος έξοδο του Γκιόρα έκανε την κεφαλιά με αποδέκτη τον Χύζι ο οποίος σε κενή εστία δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0. Από εκεί και μετά δεν άλλαξε κάτι στο σκορ με τον ΠΑΟΚ να στέκεται πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και δίκαια να πηγαίνει με το προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε “φουριόζος” στην επανάληψη και έχασε δύο καλές ευκαιρίες με τους Μανουσάκη και Ανωγειανάκη. Μάλιστα οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι στην συνέχεια για χέρι του Παραρά μέσα στην περιοχή του Φωστήρα αλλά τον διαιτητή να μη δίνει κάτι. Ο Ζανελάρης στο 73′ βρέθηκε μετά από ωραία συνεργασία των παικτών του ΠΑΟΚ απέναντι από τον τερματοφύλακα του Φωστήρα και με ωραίο σουτ έκανε το 2-0.

Τρομερός ο ρυθμός του παιχνιδιού στα επόμενα λεπτά με τρία γκολ να μπαίνουν διαδοχικά! Ο Ζαγοριανός με κεφαλιά μετά από σέντρα του Όγκμποε μείωσε σε 2-1 για τον Φωστήρα με τον Μανουσάκη όμως μετά από ωραία προσωπική ενέργεια και εύστοχο σουτ να δίνει “αέρα” δύο τερμάτων και πάλι στο συγκρότημα του Μηνά Πίτσου. Ο Καϊμακαμούδης δύο λεπτά αργότερα μείωσε και πάλι για την ομάδα του Ταύρου με το 3-2 να είναι το τελικό σκορ του αγώνα και το “συγκρότημα” του Μηνά Πίτσου να πανηγυρίζει μία παλικαρίσια νίκη. Μάλιστα οι “ασπρόμαυροι” ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Πήλιου με δεύτερη κίτρινη κάρτα στις καθυστερήσεις. Με το τέλος του αγώνα ακολούθησε έντασηέξωπροστά από τα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων με ανθρώπους του Φωστήρα και οπαδούς να διαπληκτίζονται έντονα.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ: Καλογεράκης, Μποχώνης, Παπουτσιδάκης, Λογοθέτης, Κανδηλάκης, Χύζι, Μανουσάκης, Σκούφος (86’ Χελά), Πήλιος, Ανωγειανάκης (81’ Κομνηνός), Ζανελάρης (77’ Τσακάνι)

Φωστήρας: Γκιόρας, Κόπελας (71’ Γεροκωνσταντής), Βελέτης (46’ Καϊμακαμούδης), Μάναλης, Παραράς, Μαγγίνας, Ταχματζίδης, Σκάρος (60’ Ντάφλας), Ζαγοριανός, Ντάλας, Όγκμποε

grandsport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected