Κατηγορίες
Super League 1

Συγκινητική η δήλωση του βουρκωμένου Πετράκη : “Μπράβο στους λεβέντες μου!”

de6396cdf10bb2edff0d77b7c8a88d3f_MΜε αρκετή δυσκολία κράτησε τα δάκρυα του ο εμφανώς συγκινημένος Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του ΠΑΣ επί της Ξάνθης.

Ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός του ΠΑΣ χαρακτήρισε λεβέντες του ποδοσφαιριστές του και μοίρασε συγχαρητήρια στον πρόεδρο και τους φιλάθλους για τη συγκλονιστική σημερινή τους συμπαράσταση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Πετράκη:

«Για την ομάδα του ΠΑΣ αυτή η στιγμή είναι ιστορική γιατί κατοχυρώσαμε την έκτη θέση που μπορεί να μας οδηγήσει στα play-off, που αν αυτό προκύψει είναι για την ομάδα η πρώτη φορά. Είναι πολύ σπουδαία μέρα, γιατί η παρουσία και η πολύ καλή εικόνα που είχαμε τη φετινή χρονιά, συνδυάστηκε για μένα από το πιο σημαντικό γεγονός που συνέβη στην ομάδα την τελευταία χρονιά, που έχει να κάνει με την αδειοδότηση. Αδειοδότηση σημαίνει υγεία και η επόμενη μέρα, εαν δεν είχε γίνει αυτό δεν θα είχε νόημα και η σημερινή επιτυχία.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον πρόεδρο για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που έκανε,προκειμένου η ομάδα να εξυγιανθεί όλα αυτά τα χρόνια, όπως θα πρέπει να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους λεβέντες μου, για την πολύ σπουδαία προσπάθεια που έκαναν που μας κάνει όλους υπερήφανους, όπως επίσης να δώσω συγχαρητήρια και στον κόσμο που έδειξε ότι ο ΠΑΣ είναι μεγάλη ομάδα και μάλιστα σε εκτός έδρας παιχνίδι. Για τον αγώνα δψεν χρειάζεται να πούμε πολλά πράγματα» .

Για το αν περίμενε πριν από οκτώ αγωνιστικές ότι ο ΠΑΣ θα διεκδικούσε την έξοδο του στην Ευρώπη:  «Την αισιοδοξία μας και την πίστη μας δεν την χάνουμε εύκολα. Σίγουρα αυτό που έγινε τις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές ήταν εντυπωσιακό, αλλά ποτέ δεν έλειψε η πίστη, η εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, αλλά  και η εμπιστοσύνη σε αυτό που πρεσβέβουμε και κάνουμε κάθε μέρα» .

Για την συγκίνηση που έδειξε πηγαίνοντας στους οπαδούς του ΠΑΣ μετά το τέλος του αγώνα:  «Νομίζω είναι λογικό» .

Για τα συναισθήματα και τις σκέψεις την ώρα που πήγαινε στους οπαδούς: Η δική μας η δουλειά έχει πάρα πολύ μεγάλη γοητεία, αλλά έχει και πολύ μεγάλες δυσκολίες. Εγώ αισθάνομαι τυχερός που μου

δίνεται η δυνατότητα να κάνω αυτή τη δουλειά και να νιώθω αυτά τα συναισθήματα, αρνητικά και θετικά και αυτά είναι που κάνουν την διαφορά. Σήμερα ήταν μια πολύ σπουδαία μέρα για την ομάδα, για τον κόσμο, για τους παίκτες και για εμένα.

Για το συναίσθημα που του αφήνει αυτή η μέρα στα 2,5 χρόνια που είναι στον ΠΑΣ: Αυτό το είπα. Είναι η πιο σπουδαία μέρα για εμένα για τους λόγους που προανέφερα.

Για το ότι εκτός από Ρεθυμνιώτης, αισθάνεται και Γιαννιώτης: Αυτό πρέπει να το αφήνω να φαίνεται μέσα από τις πράξεις μου και εσείς μπορείτε να το κρίνεται.

Για το μέλλον του στον ΠΑΣ: Όχι δεν μπορούμε να πούμε τίποτα τώρα. Θα με ρωτήσετε ότι θέλετε και θα σας απαντήσω μέσα στην εβδομάδα. Την διάθεση μου την έχω δείξει. Τώρα είναι στιγμής χαράς, τα συναισθήματα μου για την ομάδα δεν θέλω να τα λέω, εσείς θα κρίνεται μέσα από την στάση μου.

Για το αν είπε κάτι στους παίκτες μέσα στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα: Ότι μας βγήκε εκείνη τη στιγμή σαν συναίσθημα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected