Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!

Η μεγάλη ζήτηση για το Τουρνουά Foot Tennis αναγκάζει τους διοργανωτές να θέσουν όριο τις 36 ομάδες!

DSCN0996Αναμενόμενο ως ένα σημείο το ενδιαφέρον για το Τουρνουά Foot Tennis (Ποδοτένις), που για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα διοργανωθεί στην πόλη της Βέροιας!

Οι πάρα πολλές όμως αιτήσεις ενδιαφέροντος σε συνάρτηση με τις 10 ημέρες στις οποίες θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το Τουρνουά, αναγκάζει τους διοργανωτές να θέσουν το όριο των 36 ομάδων, οι οποίες θα χωριστούν σε 9 ομίλους των τεσσάρων για να σχηματιστεί η 1η φάση της διοργάνωσης.

Να σημειώσουμε πως θα τηρηθεί αυστηρά η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ σε αυτούς που έχουν ήδη εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους ενώ οι επίσημες ανακοινώσεις θα συνεχιστούν λίγο πριν την κλήρωση, που έχει προγραμματιστεί την Μεγάλη Τετάρτη 27/4, σε χώρο και ώρα που θα ανακοινωθεί σύντομα από τους διοργανωτές.

Επομένως, προτείνουμε σε όσους επιθυμούν να δώσουν το παρόν στη μεγάλη φετινή γιορτή, να το κάνουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα καθώς το όριο της Μεγάλης Δευτέρας 25/5 που έχει τεθεί από τη διοργάνωση, ίσως να μην χρειαστεί να υπάρξει!

Που δηλώνω συμμετοχή

Στα τηλέφωνα 6949 487631, 6978 774543 (όπου θα λάβετε και σχετικές λεπτομέρειες) ή στη σελίδα του Τουρνουά στο Facebook πατώντας ΕΔΩ, στέλνοντας μήνυμα αφού κάνετε like.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected