Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Αναστάτωση από δημοσίευμα γνωστού γαλλικού περιοδικού για τον Ρονάλντο!

0013860620Νέα… φωτιά στις φήμες που θέλουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο να αφήνει το καλοκαίρι τη Ρεάλ για την Παρί Σεν Ζερμέν βάζει το «France Football».

Σύμφωνα με την αποκάλυψη του έγκυρου γαλλικού περιοδικού, ο Πορτογάλος άσος ταξίδεψε την περασμένη εβδομάδα στο Παρίσι με το ιδιωτικό αεροπλάνο του και συνάντησε τον ιδιοκτήτη της Παρί, Νασέρ Αλ Κελαιφι. Το ταξίδι – αστραπή του Ρονάλντο στη γαλλική πρωτεύουσα έγινε, όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, την περασμένη τετάρτη, δηλαδή την επόμενη της νίκης της Ρεάλ επί της Βόλφσμπουργκ όπου ο σούπερ σταρ της μπάλας πέτυχε χατ τρικ και χάρισε στους Μαδριλένους την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τα σενάρια για το μέλλον του δίνουν και παίρνουν τον τελευταίο καιρό, ο ίδιος δηλώνει κατηγορηματικά ότι θέλει να ολοκληρώσει την καριέρα του στη Ρεάλ, ωστόσο δεν αποκλείεται και η «βασίλισσα» να συζητήσει με οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο θελήσει να δώσει πολλά εκατομμύρια ευρώ για να τον πάρει. Η Παρί είναι ένας σύλλογος που αντικειμενικά διαθέτει τα χρήματα που απαιτούνται και μένει να φανεί αν θα γίνει επίσημη κίνηση σε μια προσπάθεια να ανανεωθεί και το ρόστερ μετά την διαφαινόμενη αποχώρηση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Το δημοσίευμα του «France Football» όπως γράφει σήμερα το sdna.gr, δίνει ακριβείς λεπτομέρειες για τον τόπο που έγινε η συνάντηση Ρονάλντο – Αλ Κελαΐφί, ακόμα και για τις ώρες προσγείωσης και απογείωσης του αεροπλάνου που μετέφερε τον παίκτη στο αεροδρόμιο Bourget του Παρισιού. Υπάρχει, επίσης, περιγραφή των ρούχων που φορούσε ο Πορτογάλος, όπως επίσης αναφέρεται και το γεγονός ότι τον περίμενε ο οδηγός του επιχειρηματία από το Κατάρ για να τον μεταφέρει στο ξενοδοχείο «Costes». Είναι, πάντως, γνωστό ότι ο μάνατζερ του Πορτογάλου, Ζόρζε Μέντες, διατηρεί άριστες σχέσεις με τον ιδιοκτήτη της Παρί, ενώ Ρονάλντο και Αλ Κελαϊφί έχουν συναντηθεί τετ α τετ άλλες τέσσερις φορές στο παρελθόν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected