Κατηγορίες
Football League

Football League : “Μετά τη μεγάλη νίκη στην κωμόπολη του νομού μας, είναι κρίμα να μη δέχονται ότι χάνουν από τον μεγαλύτερο ιστορικό σύλλογο της Αχαΐας”

τσιριμπηςΟ Παναιγιάλειος και η Παναχαϊκή κοντραρίστηκαν την Κυριακή (17/04) στο γήπεδο, με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν με το τρίποντο από την έδρα της «Μαύρης Θύελλας».

Ωστόσο, δύο ημέρες μετά ο Ποτής Τσιριμπής με δήλωσή του στο flnews εκτόξευσε επίθεση στους «μελανόλευκους» και τόνισε ότι «δεν δέχονται την ήττα από τον μεγαλύτερο ιστορικό σύλλογο της Αχαϊας και φωνάζουν ότι είναι στημένο».

Όπως δήλωσε ο Τσιριμπής στο flnews:

«Μετά τη μεγάλη νίκη στην κωμόπολη του νομού μας, είναι κρίμα να μη δέχονται ότι χάνουν από τον μεγαλύτερο ιστορικό σύλλογο της Αχαΐας, την Παναχαϊκή και να φωνάζουν ότι είναι στημένο. Επειδή εμείς είμαστε μεγάλη ομάδα, στον πρώτο γύρο που χάσαμε, παραδεχτήκαμε την ήττα μας. Αλλά δυστυχώς η κωμόπολη θέλει πάρα πολύ καιρό για να γίνει πόλη. Ευχαριστώ τα παιδιά μου που το απέδειξαν έστω και με 11. Ζω για τη στιγμή που θα τους φωνάξω εγώ «Εκεί εκεί στη Γ’ Εθνική». Οι ντροπές σβήνονται μέσα στο γήπεδο».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected