Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : “Ο ρέφερι αποδείχθηκε πολύ λίγος για έναν τόσο καθοριστικό αγώνα” (vid)

Χωρίς τίτλοΠολλά παράπονα από τον ρέφερι κ. Μακρυπόδη εκφράζουν με ανακοίνωση τους οι άνθρωποι του Πυράσου, για την αναμέτρηση με τον Εθνικό Φιλιππιάδας.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο 90+4′ όταν και οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Παναγιωτόπουλος, δίνοντας παράλληλα σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του για την παραμονή. Αντίθετα, ο Πύρασος μπαίνει σε περιπέτειες, ωστόσο αυτό που έμεινε από το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι η πικρία για τις διαιτητικές αποφάσεις.

Αναλυτικά:

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον διαιτητή κ. Μακρυπόδη που έκανε ό,τι μπορούσε για να καταδικάσει την ομάδα μας σε ήττα στον αγώνα της 31ης αγωνιστικής στη Φιλιππιάδα. Αναρωτιόμαστε πού είδε πέναλτι στη φάση του 29ου λεπτού και με πόση ευκολία δίνει ένα τουλάχιστον αμφισβητούμενο πέναλτι στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα. Να προσθέσουμε πως από το βίντεο απουσιάζει το πεντακάθαρο γκολ που σημείωσε ο Μπέικος στο 90ό λεπτό (και θα διαμόρφωνε το σκορ 1-2) αλλά και η εν ψυχρώ σφαλιάρα αντιπάλου ποδοσφαιριστή στον Βαγγελάκο στο πρώτο ημίχρονο που έπρεπε να τιμωρηθεί με κόκκινη κάρτα.

Δυστυχώς ο συγκεκριμένος διαιτητής αποδείχθηκε πολύ λίγος για έναν τόσο καθοριστικό αγώνα αναφορικά με την παραμονή στη Γ’ Εθνική. Μακάρι αυτή η άδικη ήττα να μην καταδικάσει την ομάδα μας σε υποβιβασμό. Απομένουν ακόμη τρεις αγωνιστικές και ο Πύρασος θα κάνει το χρέος του, θα παλέψει να κερδίσει εννιά βαθμούς για να διατηρήσει τις ελπίδες του».

δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα από το sportime24.gr :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected