Κατηγορίες
Ακαδημίες Ημαθίας

Ακαδημία & Σχολή Ποδοσφαίρου Μακεδόνα – Πρόκριση στα προημιτελικά του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Μακεδονίας!

10660366_861378057207815_9162379273787752992_n

Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια παρακολούθησαν οι περίπου 100 φίλαθλοι που παραβρέθηκαν στην αναμέτρηση για το πρωτάθλημα των υποδομών Θεσσαλονίκης και περιφέρειας, μεταξύ του Μακεδόνα Βέροιας και του Κεραυνού Ωραιοκάστρου.

Η ομάδα από την Ημαθία μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και στο 7΄προηγήθηκε με 1-0, με κοντινό πλασέ του Τζακέρι. Πέντε λεπτά αργότερα, οι “κυανόλευκοι” διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Χατζή ενώ στο 15΄ θα μπορούσε να είχε φτάσει και στο 3-0, ο Μουγτουσίδης όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Από το χρονικό σημείο εκείνο και μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια, αρχικά με απ’ ευθείας χτύπημα φάουλ και στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου έφτασαν σε 2-2.

Στο δεύτερο μέρος, ο Μακεδόνας δέχτηκε και τρίτο γκολ και έτσι έγινε η ολική ανατροπή, ωστόσο το τέρμα αυτό αφύπνισε τους Ημαθιώτες. Δέκα λεπτά πριν τελειώσει το παιχνίδι ο Μουγτουσίδης με περίτεχνη ενέργεια και ασύλληπτο σουτ, έφερε το ματσ στα ίσια 3-3. ενώ στο 89′ ο κορυφαίος του αγώνα Μουγτουσίδης σούταρε, η μπάλα βρήκε το κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά ο Τζακέρι σε κενό τέρμα έστειλε την μπάλα άουτ.

Έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι όπου ο Μακεδόνας επικράτησε με 6-5 χάρη στην απόκρουση του Βάντση στο τελευταίο πέναλτι των γηπεδούχων

Η σύνθεση του Μακεδόνα

Βάντσης, Χασιώτης, Γράτσιανος, Καμαριώτης, Κοκτσίδης, Χατζής, Λεονάρντο, Τζακέρι, Μουγτουσίδης. Έπαιξαν και οι Μπουρδάνος, Κωστόπουλος, Μοτσιόπουλος

Η κλήρωση των προημιτελικών και των ημιτελικών 

Από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων Υποδομών της ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται η κλήρωση αγώνων της προημιτελικής φάσης των «8» ομάδων στην κατηγορία Προπαίδων 9 Χ 9:

1. Σχ. Ποδ. Ολυμπιακός Θ. ή Ελπίδες Συκεών – Ποσειδώνας Καλαμαριάς

2. ΑΣ Νεάπολης (Αντρέ Βιερίνια) – Ιπποκράτης Σουρωτής

3. Κεραυνός Κολχικού-  Εθνικός Ευόσμου

4. Αναγέννηση Ρυσίου – Μακεδόνας Βέροιας

Επίσης, η κλήρωση αγώνων της ημιτελικής φάσης των «4» ομάδων στην κατηγορία Προπαίδων 9 Χ 9 έχει ως εξής:

Νικητής ζευγαριού 3 – Νικητής ζευγαριού 1

Νικητής ζευγαριού 2 Νικητής ζευγαριού 4

Οι αγώνες είναι νοκ άουτ και θα διεξαχθούν στις 23/4/2016 και 7/5/2016. Σε περίπτωση ισοπαλίας εκτελούνται από πέντε (5) πέναλτι κ.ο.κ. για να αναδειχτεί ο νικητής του ζευγαριού που θα προκριθεί στον ημιτελικό και στον τελικό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected