Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ευρώπη – Τα έκανε…μαντάρα η Σίτι, “μπετόν” Νάπολι και Παρί (vids)

_89319223_anita_reuters2Το 100ό γκολ του Αγκουέρο ήταν αντικανονικό, αλλά δεν έφτανε στη Μάντσεστερ Σίτι για να νικήσει στο Νιούκαστλ (1-1). Οι “πολίτες” ίσως βρεθούν ξανά 4οι, ενώ οι “καρακάξες” παραμένουν στην προτελευταία θέση

Ισόπαλες με 1-1 αναδείχθηκαν Νιούκαστλ και Μάντσεστερ Σίτι, σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 27η αγωνιστική της Premier League, έτσι είναι αμφότερες χαμένες!

Την Πέμπτη η Άρσεναλ υποδέχεται την Γουέστ Μπρομ, επίσης σε εξ αναβολής ματς και με νίκη θα προσπεράσει τους “πολίτες” και θα επιστρέψει στην προνομιούχο 3η θέση. Επίσης, με νίκη επί της Κρίσταλ Πάλας την Τετάρτη η ManUtd θα πλησιάσει στους 2 βαθμούς την συμπολίτισσα της.

Η Μάντσεστερ Σίτι άνοιξε το σκορ στο 14′ με τον Σέρχιο Αγκουέρο να πετυχαίνει το 100ό του τέρμα στην Premier League, αλλά δεν έπρεπε να μετρήσει λόγω οφ-σάιντ.

Ο Αργεντινός μετρά πλέον 22 γκολ φέτος, όσα και ο Τζέιμι Βάρντι, ενώ η απάντηση από τη Νιούκαστλ ήρθε στο 31′ από τον Φούρνον Ανίτα.

https://www.youtube.com/watch?v=s2KuXy8umG8

0455dΜε γκολ του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε εκτός έδρας της Λοριάν και πέρασε στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας.

Συνέχεια στην κυριαρχία εντός των συνόρων για την ομάδα του Λοράν Μπλαν που αν και χρειάστηκε το 75′ για να το κάνει, νίκησε 0-1 την Λοριάν και πέρασε στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει μια εκ των Μαρσέιγ/Σοσό. Αυτός είναι ο 14ος τελικός για τους Παριζιάνους και 8ος στον αιώνα που διανύουμε. Η Λοριάν έπρεπε να έχει κερδίσει πέναλτι στο πρώτο μέρος και ο Σαλβατόρε Σιρίγκου έσωσε την Παρί από προσπάθεια του Μουκάντζο πριν ο Ζλάταν με εξαιρετικό σόλο και τελείωμα κάνει το 0-1. Για τον Σουηδό ήταν το 14ο γκολ σε 12 αγώνες στη διοργάνωση.

https://www.youtube.com/watch?v=r2-liOzxNV0

224239500-7f3f5ebc-d56f-4c9c-8f59-9e84f6ef5997Με τέτοιον Μέρτενς, σίγουρα θα είχε περισσότερες πιθανότητες για να πάρει το πρωτάθλημα! Ο Βέλγος εξτρέμ έκανε χατ-τρικ κόντρα στην Μπολόνια (6-0), με την Νάπολι να μειώνει στο -6 από τη Γιουβέντους.

Την… εμφάνισή του στη Serie A μόλις πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε έκανε ο Ντράις Μέρτενς. Ο Βέλγος εξτρέμ της Νάπολι, που σε όλη τη σεζόν δεν πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις και είχε σκοράρει μόλις δύο τέρματα, πέτυχε χατ-τρικ κόντρα στη Μπολόνια (6-0) και με τη νίκη αυτή η ομάδα του μείωσε στο -6 από τη Γιουβέντους. Ωστόσο, αν ο Μέρτενς είχε βοηθήσει περισσότερο νωρίτερα τη Νάπολι, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ήταν ακόμη στο «κόλπο» του πρωταθλήματος.

Η Νάπολι μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και είχε στο πρώτο μέρος για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γκαμπαντίνι. Ο Ιταλός σκόραρε δις, αρχικά στο 10’ με ωραίο διαγώνιο σουτ και 25 λεπτά αργότερα με πέναλτι, δίνοντας σπουδαίο προβάδισμα στην ομάδα του για τη νίκη. Ωστόσο, τη σκυτάλη από τον Γκαμπιαντίνι στο δεύτερο μέρος πήρε ο Ντράις Μέρτενς.

Ο Βέλγος εξτρέμ πέτυχε χατ-τρικ μέσα σε 30 λεπτά. Αρχικά, έκανε το 3-0 μετά από πάσα του Χάμσικ, ενώ στο 80’ έπειτα από ασίστ του Ελ Καντούρι ανέβασε κι άλλο το δείκτη του σκορ. Οκτώ λεπτά αργότερα ολοκλήρωσε το… σόου του με εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή, για να έρθει στο 90 λεπτό ο Λόπες να διαμορφώσει το τελικό 6-0, έπειτα από μαγικό συνδυασμό των συμπαικτών του και κάθετη του Μέρτενς.

https://www.youtube.com/watch?v=MaSASw__PZc

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected