Κατηγορίες
Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος

Κεντρίζει το ενδιαφέρον ο σημερινός ημιτελικός στη Δράμα

020d043cbfe8f419c5335cab6f6cf6a7_L 3883ccacbbd93648d848852770f0936b_P1120096 (1)

Ένας σπουδαίος ημιτελικός ανάμεσα σε δύο ομάδες που πρωταγωνιστούν σε 1ο και 2ο όμιλο της Γ Εθνικής, διεξάγεται σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Δράμας.

Η ιστορική Δόξα υποδέχεται την Πύδνα Κίτρους από την Πιερία, ένα παιχνίδι που αναμένεται με ξεχωριστό ενδιαφέρον δεδομένου πως αμφότερες είναι πλέον αδιάφορες βαθμολογικά στο πρωτάθλημα (έχουν εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή τους) και το Κύπελλο Ερασιτεχνών είναι μια τεράστια πρόκληση

Ας δούμε το ρεπορτάζ των δύο ομάδων, όπως προκύπτει αυτό από το Sportdrama και από το Pieriasport :

Δόξα Δράμας

Να σφραγίσει το εισιτήριο για τον τελικό κόντρα στην αξιόμαχη Πύδνα

Από την ώρα που η Δόξα μπήκε στην διαδικασία συμμετοχής στα παιχνίδια του κυπέλλου των ερασιτεχνών Ελλάδας, η κατάκτηση του τροπαίου είναι μονόδρομος καθώς το επιβάλλει το όνομα και η ιστορία του συλλόγου.

Μοιραία λοιπόν η σημερινή αναμέτρηση κόντρα στην Πύδνα Κίτρους από την Πιερία έχει για την Δόξα μόνο ένα τελικό αποτέλεσμα. Την νίκη και την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Το σημερινό έργο των παικτών της Δόξας σε καμία περίπτωση δεν είναι εύκολο καθώς η νεοφώτιστη Πύδνα είναι μια πολύ αξιόλογη ομάδα με αρκετές καλές μονάδες. Δύναμη της η αμυντική διάταξη με δύο έμπειρους στόπερ τον Δημητρίου και τον Κωτσσιόπουλο που πλαισιώνει  ο Ραπτόπουλος και προστατεύουν την εστία του Αλυσανδράτου. Ωστόσο το καλό της χαρτί είναι η μεσαία γραμμή με τον Πετρουζέλη το Δήμα και τον Παυλίδη ενώ μπροστά μαχητικοί είναι ο Μακράκης με τον Κυπαρίσση.

Ένα παιχνίδι όπου σημασία θα έχει το ποιος θα κυριαρχήσει στο χώρο του κέντρου.

Αυτό το γνωρίζει ο Κώστας Βασιλακάκης που ζήτησε από τους παίκτες του να είναι σοβαροί και να μην πέσουν σε κάποια παγίδα που μπορεί να δημιουργήσει το άγνωστο όνομα του αντιπάλου. Άλλωστε η γεύση από το παρά λίγο κάζο του Σουφλίου είναι ακόμη πολύ νωπή για να το ξεχάσουν.

Ο Θρακιώτης τεχνικός πήρε μαζί του όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές και θα ανακοινώσει την δεκαοκτάδα λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού

Πύδνα Κίτρους

Ένα από τα πιο σημαντικότερα παιχνίδια της χρονιάς δίνει η Πύδνα στη Δράμα. 

Ο Απόστολος Στύλος, στη χθεσινή πρωινή προπόνηση τόνισε τη σημασία του παιχνιδιού στους ποδοσφαιριστές της ομάδας και ανέφερε ότι με την νίκη, η Πύδνα και με την συμμετοχή της στον τελικό του κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας, θα γράψει ιστορία.

Από  την πρωινή προπόνηση απουσίαζαν οι τραυματίες Τσιούνης Τρικαλόπουλος και Ταταρίδης οι οποίοι δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της ομάδας. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή η οποία ξεκίνησε στις 11+15 από την πλατεία της Κατερίνης.

Οι ποδοσφαιριστές της αποστολής είναι οι:

ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ, ΓΕΛΑΔΑΡΗΣ, ΔΗΜΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΚΑΜΠΛΙΩΝΗΣ , ΚΩΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΟΛΑ,  ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ  ΚΥΠΑΡΙΣΣΗΣ, ΚΟΥΝΔΗΣ , ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ, ΜΑΚΡΑΚΗΣ, ΜΠΙΚΙΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΥΛΙΔΗΣ ,ΠΕΤΡΟ, ΠΕΤΡΟΥΖΕΛΗΣ ,ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΑΒΕΛΙΔΗΣ,  ΣΤΟΥΜΠΟΣ , ΧΑΜΟΣ.

Την 18άδα ο προπονητής της ΠΥΔΝΑΣ θα την ανακοινώσει λίγο πριν τον αγώνα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected