MiniFootball

Total UNI-League – Ψηλά το θερμόμετρο και η αγωνία!

DSC_5002Οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν σε καλοκαιρινά επίπεδα και η αγωνία για την τελική έκβαση του Total UNI-League ακολουθεί ανάλογη πορεία!

Στο συναρπαστικό 15o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 5×5 Φοιτητών & Σπουδαστών, η πορεία προς τους Πανελλήνιους Τελικούς είναι γεμάτη από άκρως συναρπαστικά παιχνίδια.

Πιο συγκεκριμένα, στην Αθήνα είμαστε στην φάση όπου συμπληρώνονται οι θέσεις για τα προημιτελικά του θεσμού. Ήδη οι Αδίστακτοι (ξεπερνώντας την αντίσταση των Αλκοολικών FC), οι Γκασμάδες (με το 3-2 επί των Outlaws) και οι Ceramica Martinez (που βγήκαν νικητές από τον αγώνα κόντρα στον Κομπαρσιακό) έχουν τσεκάρει τα εισιτήρια τους για τη φάση αυτή και στα εναπομείναντα παιχνίδια, τα οποία συμπληρώνονται μέσα στο Σαββατοκύριακο, θα έχουμε πλέον τις νέες συναρπαστικές μάχες του θεσμού.

H UMBRO συνεχίζει την θεαματική της παρουσία στην Ελλάδα με την υποστήριξή της στο Total UNI-League! H αγγλική εταιρία έχει ήδη πραγματοποιήσει τα τελευταία χρόνια ένα σπουδαίο come back στην ελληνική αγορά και δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και από εδώ.

Στην Θεσσαλονίκη, βρισκόμαστε πλέον μιαν ανάσα από την πρώτη κατοχή κούπας! Οι Παπάδες κοντράρονται με τους Compilers στον ημιτελικό του Κυπέλλου, σε ένα ζευγάρι χχωρίς κοινή αγωνιστική προϊστορία στους “4”. Ο άλλος μεγάλος αγώνας είναι αυτός ανάμεσα στους The Legends και τους Τουρίστες.

To iyouth αποφάσισε να υποστηρίξει το Total UNI-League και να συνδέσει το όνομά του μαζί του, ως το πλέον νεανικό και πρωτοπόρο ταξιδιωτικό γραφείο.

Στο Ηράκλειο, οι Gazi On Tour με τους Φιλική Συμμετοχή θα διασταυρωθούν στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου, ο οποίος θα διεξαχθεί αμέσως μετά τις διακοπές του Πάσχα.

Το Total της ΦΑΓΕ είναι παρόν στο Total UNI-League με τον πιο δυναμικό τρόπο. To Total αποτελεί μία από τις πιο περήφανες ελληνικές μάρκες στο εξωτερικό με εξαγωγές σε περισσότερες από 40 χώρες και με ξεχωριστή μονάδα παραγωγής στην Αμερική, πέρα από την τεράστια Ελληνική μονάδα. Το Ελληνικό γιαούρτι, στην τέλεια του μορφή, προβάλλεται μέσα από το ποδόσφαιρο… στην τέλεια του μορφή, το Total UNI-League!

Στο πρωτάθλημα του Βόλου, η κούπα του Κυπέλλου πήγε στους Κανονιέρηδες! Σε έναν μεγάλο τελικό, κέρδισαν με 12-7 την άξια αντίπαλη ομάδα της Yakuza και πανηγύρισαν το πρώτο τους τρόπαιο.

To CU έχει δημιουργήσει δική του σχολή στην επικοινωνία. Ειδικά το Students xclusive είναι το sos για κάθε φοιτητή. Και πώς να μην είναι δηλαδή αφού δίνει τον περισσότερο χρόνο ομιλίας προς όλους, κάτι που σίγουρα χρειάζεται σε όλους τους παίχτες του Total UNI-League.

Στο Ρέθυμνο, τα Γίβεντα επικράτησαν επί των Rakillers με 7-4 και η Δυναμό Ψόφιας κέρδισε με σκορ 10-5 τους Αψυχολόγητους.

Το Total UNI-League ως το ελληνικό πρωτάθλημα minifootball είναι η διοργάνωση από την οποία συγκροτείται η Ελληνική Ομάδα η οποία θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Πανευρωπαϊκό του 2016 της EMF (European Minifootball Federation).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected