Κατηγορίες
Β ΕΠΣ Ημαθίας

Το καθιερωμένο φιλικό των Παλαιμάχων του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας!

13015268_1752553008310536_4678886887454813411_n

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το αθλητικό γεγονός του Πάσχα για την Αγία Μαρίνα, θα είναι ο ποδοσφαιρικός αγώνας Νέων-Παλαιμάχων.

Ένας αγώνας – θεσμός, ο οποίος ξεκίνησε αρκετά χρόνια πριν (στα μέσα της δεκαετίας του΄80 συγκεκριμένα) και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.

Όπως αναφέρει η σχετική ανάρτηση της ομάδας στο facebook, μικροί και μεγάλοι, φίλοι του αθλήματος και λάτρεις αυτής του ποδοσφαίρου, περιμένουν αυτή τη μέρα για να συμμετάσχουν στο παιχνίδι και να απολαύσουν το άθλημα. Οι μικρότεροι σε ηλικία αντιμετωπίζουν τους παλαίμαχους, με σκοπό να καταφέρουν να τους κερδίσουν, κάτι βέβαια όχι και τόσο εύκολο γιατί τα νιάτα, η ταχύτητα και η φυσική κατάσταση μπορεί να υπερτερούν, αλλά η ποιότητα, η τεχνική και η εμπειρία των Παλαιμάχων είναι ασυναγώνιστη τις περισσότερες φορές!

Η διοίκηση της ομάδας καλεί τους βετεράνους και τους νέους του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας να βρίσκονται στις 16.00 στο γήπεδο με αθλητική περιβολή ενώ για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στους Φίλιππο Πέιο και Νεκτάριο Λυμούση.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected