Κατηγορίες
Football League

Μετά τους Νταβίντοφ και Μρντάκοβιτς, μία ακόμη αποχώρηση στον Αγροτικό Αστέρα

agrotikosasterasfc_photo1603Ένας ακόμα ποδοσφαιριστής που πήρε μεταγραφή τον Ιανουάριο στον Αγροτικό Αστέρα αναμένεται να αποχωρήσει πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Live Sport» ο Σρτζα Κνέζεβιτς θα ακολουθήσει τους Αλεξάνταρ Νταβίντοφ, Μίλιαν Μρντάκοβιτς και θα λύσει το συμβόλαιό του με τους «σταχυοφόρους».

Ο 31 ετών Σέρβος αμυντικός είχε μόλις τρεις συμμετοχές στο πρωτάθλημα με την ομάδα του Ευόσμου και όπως αναφέρει το flnews.gr, είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί η αποδέσμευσή του.

Το απόγευμα της Τετάρτης (20/04), τέλος ο Αγροτικός Αστέρας τίμησε τον Δημήτρη Σκλιοπίδη για τη συμπλήρωση 200 συμμετοχών με τα πράσινα. Όπως ανέφερε η ΠΑΕ: «Ο αρχηγός του Αστέρα δέχθηκε την αγάπη και την εκτίμηση από όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και παρέλαβε από τον κ. Θεοδωρίδη ένα κρυστάλλινο βραβείο με χαραγμένη πάνω τη μορφή του φορώντας τη φανέλα των «σταχυοφόρων» και τον αριθμό 200 που συμβολίζει τη μεγάλη πορεία του στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και ειδικά στην ιστορική ομάδα μας!».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected