Διάφορα

Παγκόσμια συγκίνηση από τον θάνατο του Πρινς! (photos)

prince4Σοκ προκαλεί η είδηση του θανάτου του δημοφιλούς τραγουδιστή Prince σε ηλικία 57 ετών – Παγκόσμια συγκίνηση – Ερευνώνται τα αίτια του θανάτου του

Η αστυνομία δεν έχει προβεί ακόμη σε ανακοίνωση για τον θάνατο του εκκεντρικού superstar και ο σερίφης της κοινότητας Κάρβερ, έχει επιβεβαιώσει μόνο ότι στο σπίτι του 57χρονου έχει βρεθεί ένα πτώμα. Ωστόσο, σύμφωνα με το TMZ, ο θάνατος επιβεβαιώθηκε ήδη από τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων του καλλιτέχνη.

«Ο καλλιτέχνης γνωστός ως Prince πέθανε, όπως μαθαίνει το ΤΜΖ. Ήταν 57 ετών. Η σορός του βρέθηκε στο συγκρότημα Πέισλι Παρκ στην Μινεσότα, νωρίς το πρωί της Πέμπτης», αναφέρει το αμερικανικό δίκτυο επικαλούμενο πολλές και διαφορετικές πηγές.

gettyimages 73338786 1 736x414

Αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας – Ακύρωσε συναυλίες στην Ατλάντα

Ο Prince Rogers Nelson, όπως ήταν το πλήρες όνομά του, την περασμένη Παρασκευή πήρε εξιτήριο από νοσοκομείο του Ιλινόι στο οποίο εισήχθη για σύντομη νοσηλεία του λόγω γρίπης έπειτα από επείγουσα προσγείωση που πραγματοποίησε το ιδιωτικό του αεροσκάφος.

Εκπρόσωπος του τραγουδιστή είχε δηλώσει στο TMZ ότι ο Prince έδωσε συναυλία στην Ατλάντα την Πέμπτη (14 Απριλίου) μολονότι δεν αισθανόταν καλά λόγω γρίπης, για να μην ανησυχήσουν οι fans τους και ότι αισθάνθηκε χειρότερα όταν επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο μετά τη συναυλία του.

Ο 57χρονος τραγουδιστής ακύρωσε δύο συναυλίες του την προπερασμένη εβδομάδα στην Ατλάντα λόγω γρίπης, σύμφωνα με το TMZ.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected