Τουρνουά Foot Tennis Βέροια

Βάσω Ντέμου και Άννα Αραμπατζή οι διαιτητές του 1ου Τουρνουά Foot Tennis στη Βέροια!

13052637_1704781773104905_578125222_oΣε φουλ ρυθμούς η οργάνωση του πρώτου και σαφώς καινοτόμου τουρνουά που για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα διοργανωθεί στην πόλη της Βέροιας!

Όπως είχαμε αναφερθεί και σε παλαιότερο δημοσίευμα, τα υλικά που θα “ντύσουν” την Πλατεία Δημαρχείου Βέροιας έχουν ήδη παραληφθεί και έχουν αποθηκευτεί ως την ημερομηνία έναρξης της διοργάνωσης. Εκτός όμως από το υλικοτεχνικό κομμάτι του τουρνουά, σημαντικό ρόλο θα παίξουν και τα πρόσωπα που θα ελέγχουν και θα είναι ουσιαστικά αυτά που θα εφαρμόσουν τους σημαντικούς αλλά ελάχιστους κανονισμούς ενός αγώνα.

Σήμερα επήλθε η οριστική συμφωνία με τις διαιτητές που θα διευθύνουν τους αγώνες της διοργάνωσης, που θυμίζουμε θα είναι ταυτόχρονοι στα δύο γήπεδα που θα στηθούν στον χώρο του 13054742_1704781173104965_134422922_oΔημαρχείου. Με απόφαση των διοργανωτών, οι σφυρίχτρες δόθηκαν σε δύο γυναίκες που έχουν ξεχωριστή σχέση με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα το ποδόσφαιρο.

Ο λόγος για τις Βάσω Ντέμου και Άννα Αραμπατζή, που σήμερα πήραν μια πρώτη γεύση από το πρωτοποριακό για τα δεδομένα της Ελλάδας άθλημα και σε φιλικούς αγώνες που διεξήχθησαν, παρακολούθησαν αλλά και διηύθυναν τα παιχνίδια, ως εξάσκηση πάνω στους κανονισμούς.

Η Βάσω Ντέμου ανήκει στο προπονητικό τιμ του Νηρέα και συγκεκριμένα στα τμήματα μπαμπίνι του συλλόγου, που ανήκει στο δίκτυο Ακαδημιών του Ολυμπιακού. Η ίδια έχει παρευρεθεί σε πολλά σεμινάρια των “ερυθρολεύκων” ενώ είναι πλέον κάτοχος διπλώματος UEFA C στο ποδόσφαιρο.

Η Άννα Αραμπατζή είναι αδελφή του πρώην τερματοφύλακα της ΑΕΚ και νυν της Κέρκυρας, Γιάννη και η ίδια παρά το γεγονός πως δεν ασχολείται ενεργά με το ποδόσφαιρο, έχει εξαιρετικές γνώσεις και παρακολουθεί το άθλημα στο οποίο διέπρεψε τόσο ο μεγάλος της αδελφός όσο και ο θείος της Κώστας, παλιός προπονητής μεταξύ άλλων της Νάουσας και του Μακροχωρίου.

Η παρουσίαση των δύο διαιτητών θα γίνει στην κλήρωση των ομίλων της πρώτης φάσης, που θα λάβει χώρα στο εστιατόριο “Καλά Καθούμενα”, τη Μεγάλη Τετάρτη 27/4 και ώρα 17.00

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected