Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Κοπανού – Άρης Κ17 2-1 (photos)

Πολύ καλή εμφάνιση από την ομάδα της Ημαθίας, κόντρα στον κάτοχο του τίτλου στο πρωτάθλημα Νέων της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Η ομάδα του Γιώργου Σγούρδα, μπροστά σε 150 περίπου θεατές, επικράτησε με 2-1 των “κίτρινων” της Θεσσαλονίκης χάρη σε τέρμα που πέτυχε ο Θοδωρής Πέτγαζλης στο 83′. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε γενικές γραμμές, ενώ στα αξιοσημείωτα η παρουσία πέντε παικτών στο δεύτερο ημίχρονο από την Ακαδημία της ομάδας, ηλικίας 13 και 14 ετών.

Πριν την αναμέτρησης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Νάουσας, Στέλιος Δάγγας απένειμε πλακέτα στους ανθρώπους του Άρη, ευχαριστώντας παράλληλα την ομάδα του Δημήτρη Σίσκου που έδωσε το παρόν στο σημερινό φιλικό.

Το ρεπορτάζ του ΓΑΣ Κοπανού είναι μία προσφορά του…

XATZHΠΑΥΛΙΔΗΣ11

Ο ΓΑΣ προηγήθηκε στο 32′ με εντυπωσιακό σουτ του Βασίλη Σιδηρόπουλου, με τους “κιτρίνους” να φέρνουν το ματς στα ίσια ακριβώς με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα. Ωστόσο, στο 83′ ο Καψάλης κινήθηκε ωραία από τα πλάγια, “έσπασε” την κατάλληλη στιγμή στον Πέτγαζλη και αυτός από το ύψος του πέναλτι έδωσε τη φιλική νίκη στην ομάδα του.

Για τον ΓΑΣ αγωνίστηκαν οι :

Χαβιαρόπουλος, Μποζίνης, Χαραλαμπίδης, Γρυπούδης, υπό δοκιμή, Μπούφι, Κελέσμητος, Σπανός, Καψάλης, Σιδηρόπουλος, Πέτγαζλης. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Σπυρίδης, Τριανταφυλλίδης και 5 ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία Κοπανού.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected