Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μεγάλη ανατροπή της Ρεάλ με…μαινόμενο Μπέιλ! (vid)

1461426933548_lc_galleryImage_epa05273870_Real_Madrid_sΤο ρολόι σημαδεύει το 14ο λεπτό. Με αυτά που βλέπει ο Ζινεντίν Ζιντάν στο «Βαγέκας» είναι έτοιμος να… βγάλει μαλλιά! Η Ράγιο Βαγεκάνο κάνει το 2-0 και ο Γάλλος τεχνικός πετάει νευριασμένος το μπουφάν της «βασίλισσας» και ζητάει να του φέρουν το σακάκι από το κουστούμι του.

Φαίνεται αστείο, αλλά εκεί γύρισε ένα ολόκληρο παιχνίδι. Απόντος του (τραυματία) Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Γκάρεθ Μπέιλ πήρε το όπλο του και με δύο τέρματα, οδήγησε την Ρεάλ Μαδρίτης στην μεγάλη ανατροπή με 2-3 και την έφερε -έστω και προσωρινά- στην κορυφή της Primera Division!

Ρονάλντο δεν υπήρχε λόγω τραυματισμού, Ράμος και Μόντριτς έμειναν στον πάγκο για να πάρουν ανάσες ενόψει Μάντσεστερ Σίτι την προσεχή εβδομάδα και με την άμυνα να είναι σε… τρικυμία, οι γηπεδούχοι βρήκαν την ευκαιρία να «χτυπήσουν» δις με τους Εμπάρμπα και Μίκου.

Ελλείψει CR7, κάποιος έπρεπε να ηγηθεί των μερένχες. Κι αυτός ήταν ο Γκάρεθ Μπέιλ! Ο Ουαλός πέτυχε εντυπωσιακή κεφαλιά στο 35’ και μείωσε, κρατώντας όρθια την ομάδα του.

Στο 52’ ο Λούκας Βάσκεθ –που είχε περάσει στη θέση του Μπενζεμά, λόγω ενός προβλήματος του Γάλλου στο γόνατο- επιβεβαίωσε πως έχει όλο το μέλλον μπροστά του, πετυχαίνοντας εξίσου πανέμορφη κεφαλιά και ισοφαρίζοντας το παιχνίδι!

Η Ρεάλ πίεζε όλο και περισσότερο τη Ράγιο Βαγεκάνο και τελικώς δικαιώθηκε. Δέκα λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης, ο Μπέιλ υποδέχθηκε φοβερά την μπάλα, έφυγε μόνος απέναντι απ’ τον γκολκίπερ της γηπεδούχου ομάδας και με όμορφο πλασέ υπέγραψε την ανατροπή, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2 (με τον Κέιλορ Νάβας να… τα χρειάζεται σε μια φάση στο τέλος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected