Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (3ος όμιλος) ΑΟ Λεβάντε – ΑΕ Ερμιονίδας 4-0 (photos+vid)

1-26-750x350Το πιο γλυκό, το πιο όμορφο το φύλαγε για το τέλος ο ΑΟ Λεβάντε που κέρδισε στο νησί την Ερμιονίδα με 4-0 σε ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι.

Η Ζακυνθινή ομάδα νίκησε κατά κράτος την αντίπαλο της και στο τέλος χειροκροτήθηκε από τους λιγοστούς πιστού της φίλους!

Με ηγέτη τον Χρήστο Κομιώτη που πέτυχε 2 γκολ και με συνοδοιπόρους τον δυναμικό Μάριο Μαρούδα αλλά και τον Στούπη οι “νυχτερίδες” τελείωσαν τις υποχρεώσεις τους στο νησί με τον καλύτερο τρόπο!

Με αρκετές αλλαγές παρατάχθηκε η Ερμιονίδα με τον Δημήτρη Μαγκαφίνη να δίνει χρόνο και ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές αλλά το αποτέλεσμα δεν τους δικαίωσε την παρουσία τους.

Οι γηπεδούχοι είχαν σε μεγάλη μέρα τον Χρήστο Κομιώτη που έδειξε την μεγάλη κλάση του,  ο Κομιώτης  άνοιξε το σκορ στο 38΄ με καταπληκτική  απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Ο ίδιος παίκτης στο 46΄ με διπλή προσπάθεια και σουτ από κοντά διαμόρφωσε το 2-0. Στο 59΄και σε μία από τις πολλές αντεπιθέσεις των «νυχτερίδων» ο Στούπης με πλασέ… «σημάδεψε»  το δεξί δοκάρι.

Ότι δεν έκανε στη φάση αυτή το πέτυχε στο 80΄ ύστερα από πάσα του Νινιού με σουτ έκανε το 3-0 και στο 86΄ ο Μάριος. Μαρούδας χρίστηκε κι αυτός σκόρερ κάνοντας το τελικό 4-0.

Οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν ότι κάνουν αγγαρεία στον αγωνιστικό χώρο. Ο τεχνικός της ομάδας Δημήτρης Μαγκαφίνης θέλησε να δώσει ευκαιρίες σε παίκτες που δεν είχαν αρκετή συμμετοχή στο φετινό πρωτάθλημα αλλά δεν τον δικαίωσαν. Το τελικό 4-0 είναι πέρα για πέρα δίκαιο αποτέλεσμα για την Ζακυνθινή ομάδα που πλέον για τον φινάλε του πρωταθλήματος έχει να κάνει ένα μακρινό ταξίδι στη Μυτιλήνη για να αντιμετωπίσει τον Αιολικό!

* Ιδιαίτερη νίκη ήταν αυτή για τον τεχνικό του ΑΟ Λεβάντε Νίκο Βεντουρή που κάθισε για πρώτη φορά στον πάγκο της νησιώτικης ομάδας. Είναι ο 20 Ζακυνθινός προπονητής που κοουτσάρει ομάδα Γ΄ Εθνικής. Πρώτος ήταν την περυσινή χρονιά ο Νίκος Λιβέρης που είχε καθίσει στον πάγκο του Ζακυνθιακού με τους νησιώτες να είχαν κερδίσει τον Μανρδαϊκό με 5-1!

*Πολλούς φίλους έχει στην Ζάκυνθο ο τεχνικός της Ερμιονίδας Δημήτρης Μαγκαφίνης. Ο Έμπειρος τεχνικός είχε χειραψίες με αρκετό κόσμο. Στο γήπεδο μετά το το τέλος της αναμέτρησης τον περίμεναν ο πρόεδρος της Ζακύνθου Στέλιος Γούναρης, ο Αντιπρόεδρος Νίκος Κοντονής και το μέλος του Δ.Σ. Βασίλης Μουζάκης. Ο κ. Μαγκαφίνης αγκάλιασε όλους τους ποδοσφαιριστές που γνώριζε όπως τον Σάκη Γεωργίου και Νίκο Κακολύρη που τους είχε παίκτες στην ομάδα της Ζακύνθου. Το ίδιο συνέβη και με τους αθλητικούς συντάκτες του νησιού. Αυτό δείχνει ότι ο Καβαλιώτης τεχνικός έχει αφήσει το δικό του στίγμα στην μεγάλη ομάδα του νησιού σαν προπονητής αλλά και σαν άνθρωπος.

Συνθέσεις

ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ (Νίκος Βεντουρής): Χαραλαμπίδης, Παππάς (46΄ Πατσιαβούρας), Τζιαφέρης, Δούμουρας, Μαρίνος, Κομιώτης (66΄ Μπινιχάκης), Μ. Μαρούδας, Στούπης, Νινιός (85΄ Μπελέρη).

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Μουράτης, Παναγιώτου (46΄ Τριανταφύλλου, Σαμαράς, Παυλίδης (68 λ. τρ.  Πρίφτης), Μπιμπισίδης, Μαρίνης, Στάικος, Σκεντράι, Ανδριόπουλος, Μιχαλάκης (51΄ Τριμπόνιας), Σαλταπίδης.

περισσότερες φωτογραφίες στο ioniansports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected