Super League 1

Και η αποχή στο μυαλό των παικτών του Ηρακλή!

qZWJT4I7B17j8LLSHsJqΤα αποτελέσματα της έφεσης για την αδειοδότηση και την οικονομική τους τακτοποίηση περιμένουν οι «κυανόλευκοι». Ακραίες σκέψεις για αποχή.

Η… καρδιά του Ηρακλή «χτυπάει» αύριο το μεσημέρι ενώπιον της δευτεροβάθμιας επιτροπής αδειοδότησης της ΕΠΟ αλλά και νωρίτερα και συγκεκριμένα στα χρήματα που περιμένουν ως… μάννα εξ ουρανού ο Σπύρος Παπαθανασάκης και ο Θόδωρος Παπαδόπουλος.

Όπως αναφέρει το metrosport.gr, μεγάλη αγωνία όμως επικρατεί και εντός ποδοσφαιρικού τμήματος. Σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο. Μετά την προπόνηση της Παρασκευής όλοι οι ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν στα αποδυτήρια και συζήτησαν για τα χρήματα που έχουν να λαμβάνουν. Πολλά είναι η αλήθεια. Εντός ολίγων ημερών κλείνουν τρεις μήνες, τους χρωστάνε το δώρο Χριστουγέννων ενώ τεράστιες είναι και οι περσινές οφειλές. Η απογοήτευση και κυρίως η έλλειψη ενημέρωσης οδήγησαν σε αναβολή του φιλικού με τη δεύτερη ομάδα, με τον προπονητή του Ηρακλή-ο οποίος είχε ενημερωθεί από τους ποδοσφαιριστές του για τη συνάντηση και το θέμα συζήτησης- να δίνει διήμερο ρεπό.

Οι επόμενες κινήσεις πάντως μπορεί να είναι και… απρόβλεπτες. Όλοι θα περιμένουν τα αποτελέσματα από την αδειοδότηση σε πρώτο βαθμό και την κλήση τους για να αρχίσουν συζητήσεις για την οικονομική τακτοποίησή τους σε δεύτερο. Το ενδεχόμενο πάντως αποχής από τις προπονήσεις σε περίπτωση μη υλοποίησης των προαναφερθέντων φαντάζει πολύ πιθανό. Με αρκετούς εξ αυτών να βρίσκονται σε… οριακή φάση.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected