Διάφορα

Η ανακοίνωση Καρυπίδη για το άρθρο 99

karipidisΑίτηση για υπαγωγή στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα κατέθεσε η εταιρεία Αφοί Καρυπίδη, που λειτουργεί τα 131 πρώην σούπερ μάρκετ Αρβανιτίδης.

Την αίτηση για υπαγωγή στο άρθρο 99 ανακοίνωσε η διοίκηση της εταιρείας στους εργαζόμενους, σε χθεσινή συνάντηση, στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο Καρυπίδης είπε στους εργαζόμενους ότι βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την αλυσίδα Market In για την τροφοδοσία προϊόντων.

Σήμερα, με ανακοίνωσή της η εταιρία Αφοι Καρυπίδη, πήρε θέση αναφορικά με την υπαγωγή της εταιρίας των σούπερ μάρκετ στο άρθρο 99.

Αναλυτικά:

“Με αφορμή δημοσιεύματα μερίδας Τύπου και προς αποκατάσταση της αλήθειας, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα εξής:

Η αίτηση υπαγωγής της εταιρείας ΑΦΟΙ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΑΕΕΕ στο άρθρο 99 δεν σχετίζεται με πτώχευση της εταιρίας, αλλά αποκλειστικά και μόνο με την προσπάθεια εξυγίανσής της. Η εταιρία συνεχίζει ΚΑΝΟΝΙΚΑ την λειτουργία της.

Η αίτηση κατατέθηκε αποκλειστικά και μόνο για χρέη που δημιούργησε στο παρελθόν η πρώην ιδιοκτήτρια εταιρεία συμφερόντων Αρβανιτίδη, σε παλαιότερες χρήσεις, κατά τις οποίες ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΟΧΙΚΗ ΣΧΕΣΗ η εταιρεία ΑΦΟΙ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΑΕΕΕ.

Η προσπάθεια εξυγίανσης της εταιρίας δεν αγγίζει ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ και προπάντων ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ, παρά μόνο τη ρύθμιση των οφειλών προς το ΙΚΑ και την εφορία”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected