Κατηγορίες
Τουρνουά Foot Tennis Βέροια

Το πρόγραμμα του 1ου Τουρνουά Foot Tennis στη Βέροια μέχρι και τον τελικό!

95253c6ac61f02f7f3e05e3a844a1a85_XLΚαι ενώ έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία δηλώσεων συμμετοχής στο 1ο Τουρνουά Ποδοτένις που θα διεξαχθεί από τις 6 έως τις 15 Μαΐου στη Βέροια, οι διοργανωτές έχουν ήδη βγάλει το πρόγραμμα των αγώνων μέχρι και τον Μεγάλο και Μικρό τελικό της 15ης Μαΐου!

Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις σχετικά με τις μέρες και τις ώρες που θα αγωνιστούν οι 36 ομάδες, οι διοργανωτές επέλεξαν να βγάλουν πρόγραμμα μία μέρα πριν την κλήρωση ώστε οι συμμετέχοντες αλλά και ο κόσμος που θα θέλει να παρακολουθήσει από κοντά το Τουρνουά, να γνωρίζει εκ των προτέρων το οργανόγραμμα.

Η κλήρωση των ομίλων θα διεξαχθεί αύριο Μεγάλη Τετάρτη (27/4) και ώρα 17.00 στο “Hotel Makedonia” στο κέντρο της Βέροιας (Κοντογεωργάκη 50) όπου εκτός της ανάδειξης των ζευγαριών, θα γίνει η παρουσίαση της “παρθενικής” διοργάνωσης στην Ελλάδα, την οποία θα διοργανώσει με κάθε επισημότητα η πόλη μας!

Εκτός των ομάδων που οφείλουν να στείλουν τουλάχιστον έναν αντιπρόσωπο στην αυριανή κλήρωση, άπαντες είναι καλεσμένοι ώστε να πάρουν μια πρώτη γεύση από το νεότευκτο πρωτάθλημα στην ελληνική επικράτεια.

Κατεβάστε το πρόγραμμα σε μορφή excel —> Πρόγραμμα Τουρνουά Foot Tennis

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected