Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα Κ15! (vid)

Χωρίς τίτλοΑκόμα μία κούπα για τους πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού με την Κ-15 να επικρατεί στον τελικό στους «Ζωσιμάδες» με 2-0 του ΠΑΟΚ. Από ένα δοκάρι οι 2 ομάδες.

Άλλη μία διάκριση για τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού που στέφθηκαν στα Ιωάννινα πρωταθλητές Κ-15. Στον τελικό αντιμετώπισαν τον ΠΑΟΚ και σε ένα ματς με αρκετές φάσεις και από ένα δοκάρι για την κάθε ομάδα. Οι ερυθρόλευκοι πιτσιρικάδες με τη νίκη τους με 2-0 κατάφεραν να φέρουν άλλη μία κούπα στο Λιμάνι. Την… αρχή στο σκοράρισμα για τους Πειραιώτες την έκανε ο Γεωργαντής στο 52′. Βγήκε μόνος του απέναντι από τον αντίπαλο κίπερ και δεν γινόταν να χάσει την ευκαιρία αυτή.

Ένα λεπτό μετά ο ΠΑΟΚ είχε δοκάρι με κεφαλιά του Μουτζούρη. Το 1-1 δεν έγινε και στην συνέχεια ο Ολυμπιακός αφού… ισοφάρισε τα δοκάρια καθώς είχε και αυτός στο 67′ για να σκοράρει μετά λίγο πριν το τέλος (σ.σ. σημειώνεται πως το ματς είχε διάρκεια 80 λεπτών). Ο 2ος σκόρερ ήταν ο Καλλιμούκος στο 78′, που έγινε αποδέκτης μίας πολύ καλής και βαθιάς μπαλιάς στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΟΚ και από καλή θέση με εξαιρετικό τελείωμα έκανε το τελικό 2-0. Λίγο νωρίτερα (στο 69′) ο ΠΑΟΚ είχε πολύ καλή στιγμή με τον Ατματζίδη να σουτάρει άουτ από εξαιρετική θέση.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Αλεξιάδης): Ταλιχμανίδης, Ταχάτος, Γρόσδης, Πουρνάρας (63′ Καλφούτζος), Βουτσάς, Ξιφιλίνος (57′ Ατματζίδης), Μαχαιρίδης, Μουτζούρης, Βρακάς, Γεωργιάδης (41′ Μπαταλάμας -78′ Γκουτζιουρίδης), Θεοδωρίδης (51′ Μπούμπα).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τοπολιάτης): Βεζύρης, Ράμα, Μαρτίνης, Γκοτζαμανίδης,Μποσκουϊδης, Γλυνός, Κοτσιανούλης (57′ Τσακίρης), Τσέργας (78′ Καλλιμούκος), Γεωργαντής (74′ Τασιάς), Φέκκας (63′ Μπουλάρι), Μούγιος (80′ Κουλουριώτης).

δείτε όλο το παιχνίδι από το livestream του gazzetta.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected