Αθλήματα

Ήττα του Φίλιππου από τον ΠΑΟΚ

filippos_paokΜεγάλη νίκη που διατηρεί τις ελπίδες του για πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος πέτυχε ο ΠΑΟΚ που επικράτησε 25-20 του Φίλιππου στη Βέροια για την τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ της Handball premier.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης με τη νίκη αυτή μείωσε στους δύο βαθμούς τη διαφορά από το Φίλιππο που έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να πάρει από τώρα την πρόκριση για τον τελικό του πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 1-4 και 3-6 στο ξεκίνημα του ματς και 4-8 στο 15’. Με δυο γκολ του Σανίκη ο Φίλιππος πλησίασε(6-8) αλλά ο ΠΑΟΚ με δυο παίκτες γηπέδου παραπάνω ανέβασε ξανά την διαφορά στα τέσσερα τέρματα (6-10 στο 19’) και διατήρησε την διαφορά αυτή μέχρι τα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους (8-12 στο 27’).

Στο τελευταίο δίλεπτο οι γηπεδούχοι μείωσαν με τέρμα του Παπαδόπουλου σε 10-12 στο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ διατήρησε τον έλεγχο και το προβάδισμα. Με την έναρξη του δεύτερου τριαντάλεπτου, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 10-14 με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν προσωρινά στα δύο γκολ με την ομάδα του Νίκου Γεωργιάδη να προηγείται και πάλι με 14-19.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο Φίλιππος πλησίασε στο ένα γκολ (19-20 στο 51’) κι έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει. Ο ΠΑΟΚ διατήρησε την καλή του άμυνα και έφτασε 20-24 στο 57’που έκρινε και τον τελικό νικητή με τον ΠΑΟΚ να διαμορφώνει το τελικό 25-20 λίγο πριν το τέλος του αγώνα.

sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected