Super League 1

Το πε και το κανε ο ΠΑΣ Γιάννινα και απέστειλε την προσφυγή στην UEFA

b17f686155961f2e260318284e0b0f97_MΠραγματοποιήθηκε σήμερα Μεγάλη Τετάρτη η προσφυγή του ΠΑΣ Γιάννινα στην UEFA για ανατροπή της απόφασης, της σε δεύτερο βαθμό αδειοδότησης του Πανιώνιου.

Σύμφωνα με το passports.gr, η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα έκανε σήμερα το αυτονόητο και πραγματοποιήσε την προσφυγή της στην UEFA στέλνοντας το σχετικό αίτημα ζητώντας τον επανέλεγχο της αθηναϊκής ομάδας και θα περιμένει από την επιτροπή να πράξει ότι και το 2013 όταν είχε θέσει εκτός Ευρώπης την ίδια, αλλά και τον Παναθηναϊκό και να αγωνιστεί η ομάδα που πρέπει στην Ευρώπη, δηλαδή ο ΠΑΣ.

Πλέον τα πάντα βρίσκονται στην κρίση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας σχετικά με το αν θα δεχτεί την προσφυγή των Ηπειρωτών ή θα την απορρίψει, ενώ η διαδικασία που θα γίνει εφόσον γίνει δεκτή η προσφυγή θα περιέχει την αποστολή κλιμακίου ανεξάρτητων ορκωτών λογιστών στην Αθήνα οι οποίοι θα κάνουν τους απαραίτητους ελέγχους.

Στην Γιαννιώτικη ομάδα περίμεναν το αποτέλεσμα της αναμέτρησης Ατρόμητος – ΑΕΚ και με τον αποκλεισμό των Περιστεριωτών προχώρησαν στην προσφυγή μιας και πλέον και οι 4 ομάδες των play-off θα αγωνιστούν την νέα χρονιά στα κύπελλα Ευρώπης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected