Κατηγορίες
Μικτές Ημαθίας

Στον τελικό η 4η Περιφέρεια των τριών Ημαθιωτών παικτών! (photos)

DSC05306Στο γήπεδο της Ελασσόνας έγινε σήμερα Μ. Τετάρτη ο ημιτελικός αγώνας του πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων Νέων.

Η 8η περιφέρεια αποτελούμενη από τις ΕΠΣ: Καρδίτσας, Λάρισας, Τρικάλων, Θεσσαλία, αντιμετώπισε την 4η περιφέρεια που συγκροτούν παίκτες από τις ΕΠΣ Ημαθίας, Κοζάνης, Πιερίας, με τρεις παίκτες από τον νομό (Δημήτρη Δίντση, Βασίλη Τσιμόπουλο, Χάρης Περπερίδης)

Έγινε ένα καλό και δυνατό παιχνίδι στο οποίο τελικά επικράτησαν τα παιδιά της 4ης περιφέρειας με ένα πολύ όμορφο σε εκτέλεση γκολ το οποίο πέτυχε ο Καταχιώτης από την Πιερία στο 70ο λεπτό, με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

DSCF2363Η πρόκριση στον τελικό πανηγυρίστηκε έξαλα από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που θα παίξουν στον τελικό με την αντίστοιχη ομάδα της Αθήνας (ΕΠΣ: Αθηνών, Ανατολικής Αττικής, Πειραιά Συγκροτούν την 14η Περιφέρεια) σε παιχνίδι που θα γίνει σε έδρα και ημερομηνία την οποία θα ορίσει η ΕΠΟ και με τις πληροφορίες να μιλούν για μοιρασμένη απόσταση και έδρα γήπεδο κάπου κοντά στη Λαμία ή την Στυλίδα.

Συνθέσεις

8η Περιφέρεια: Κωνσταντίνου, Κυρίτσης Λ., Κακάμης. Δημουλάς, Αποστολίδης, Κυρίτσης Α., Ζιάκας, Τσιανάκας, Σιώμος, Αλεξανδρής, Καρέλλας.
Στην αποστολή και οι: Αγγελάκης, Φραγκογιάννης, Μπατζέλας, Παπαευθυμίου, Γιάτσος, Ταμπόρης, Ξηροκώστας.

4η Περιφέρεια: Τσιμόπουλος (αγωνίστηκε σε όλο το ματς), Χαρισίου, Τουλίκας, Τσιμήτρης, Μπατσης, Καραθάνος, Καταχιώτης, Σαλτσίδης, Καραθάνος, Φασούλας, Πιτσιάβας, Μπόνιος. Στην αποστολή και οι: Μπαλτζης, Λαμπίρης, Δίντσης (πέρασε ως αλλαγή στο 74′), Μανώλας, Ναρίνογλου, Τριανταφύλλου, Περπερίδης (πέρασε ως αλλαγή στο 46′).

pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected