Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Έβαλε…φωτιά στον επαναληπτικό η Βιγιαρεάλ με γκολ στο 90+3′!

3000“Πολύ σκληρή για να πεθάνει” αποδεικνύεται η φετινή Βιγιαρεάλ, που κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ χάρη σε τέρμα του Αντριάν Λόπεζ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων!

Η Λίβερπουλ παρουσιάστηκε “χλωμή” αν και είχε τις ευκαιρίες για γκολ, ωστόσο το “κίτρινο υποβρύχιο” βρήκε τον τρόπο να “κλέψει” το αποτέλεσμα και να πάει με άλλον αέρα στον επαναληπτικό του “Άνφιλντ”

Η αναμέτρηση στο “Μαδριγάλ” ξεκίνησε με σπουδαία ευκαιρία για τη Λίβερπουλ, καθώς στο 5ο λεπτό από μπαλιά του Λαλάνα ο Τζό Άλεν βρέθηκε μόνος περίπου στο πέναλτι, έκανε το πλασέ, αλλά η μπάλα πήγε στην αγκαλιά του Σέρχιο Ασένχο.

Το “κίτρινο υποβρύχιο” απείλησε για πρώτη φορά στο 11′ με το άστοχο σουτ του Σολδάδο, ο οποίος αστόχησε και στο 21 έκανε σπουδαία απόκρουση ο Μινιολέ σε σουτ του Τομάς Πίνα.

Ο Γιούργκεν Κλοπ στο 46′ πέρασε στο ματς τον Τζόρντον Άιμπ αντί του Κοουτίνιο, ενώ στο πρώτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Μπακαμπού μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Η Λίβερπουλ κατάφερε ουσιαστικά να απειλήσει ξανά μετά από μία ώρα αγώνα, καθώς στο 65′ ήρθε η δεύτερη σπουδαία ευκαιρία της, με τον Μίλνερ να βρίσκει στην περιοχή τον Φιρμίνο, αυτόν να σουτάρει και τον Ασένχο να αποκρούει με την μπάλα να χτυπά στο δοκάρι και περνά άουτ (κόρνερ).

Συνθέσεις

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ασένχο, Μάριο Γκασπάρ, Μπεγί, Βίκτορ Ρουίθ, Χάουμε Κόστα, Τομάς Πίνα, Μπρούνο Σοριάνο, Ζόναταν ντος Σάντος, Ντένις Σουάρεθ, Μπακαμπού, Σολδάδο.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μινιολέ, Κλάιν, Κολό Τουρέ, Λόβρεν, Αλμπέρτο Μορένο, Τζο Άλεν, Λούκας Λέιβα, Λαλάνα, Μίλνερ, Κοουτίνιο (46′ Άιμπ), Φιρμίνο.

δείτε το γκολ στο sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected