Super League 1 - Διαιτησία

Γιώργος Κύζας : “Με πήρε κάποιος…Μελισσανίδης τηλέφωνο!”. Η απάντηση της ΑΕΚ

kyzasΤηλεφώνημα από σταθερό αριθμό δέχθηκε ο Γιώργος Κύζας από κάποιον που του παρουσιάστηκε ως Δημήτρης Μελισσανίδης, όπως κατήγγειλε με αναφορά του στην ΚΕΔ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρεται σε δημοσίευμα του «Goal» ο ρέφερι του επαναληπτικού του Ατρόμητου με την ΑΕΚ, την Μεγάλη Τετάρτη (27/4) μία μέρα μετά την αναμέτρηση στο Περιστέρι, το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης (26/4), έστειλε αναφορά στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας σύμφωνα με την οποία, κάποιος που του παρουσιάστηκε ως Δημήτρης Μελισσανίδης του τόνισε πως γνωρίζει με ποιους συναναστρέφεται και πώς έγινε διεθνής.

Παράλληλα, ο άνθρωπος που τον κάλεσε, του ανέφερε πως το επόμενο διάστημα θα αλλάξουν τα δεδομένα στην ελληνική διαιτησία και θα πρέπει να παίζει 50-50 αν θέλει να παραμείνει στους πίνακες. Από την πλευρά του, ο Γιώργος Κύζας φέρεται πως απάντησε πως δεν μπορεί να γνωρίζει αν όντως είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης και του ζήτησε διευκρινίσεις.

Μετά το τηλεφώνημα, ο Έλληνας ρέφερι ενημέρωσε τον Φραγκίσκο Σομαρακάκη της ΚΕΔ, προκειμένου να ενημερωθεί και η ΕΠΟ. Τέλος, στο δημοσίευμα αναφέρεται πως ο αριθμός του τηλεφώνου δεν παραπέμπει σε αριθμό που να σχετίζεται με τις εταιρείες ή τους ανθρώπους που έχουν σχέση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Η απάντηση της ΑΕΚ

Με χιούμορ αντιμετώπισαν στην ΑΕΚ τις καταγγελίες του Κύζα για το φερόμενο τηλεφώνημα του Δημήτρη Μελισσανίδη πριν την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Όπως γράφει σχετικά το sdna.gr, μόνο γέλια προκάλεσε στην «Ένωση» η καταγγελία του διαιτητή Κύζα και θεωρούν το συγκεκριμένο θέμα ανάξιο για να ασχοληθούν σοβαρά.

Ο συγκεκριμένος διαιτητής έκανε έγγραφη αναφορά στην ΚΕΔ, με την οποία ανέφερε ότι του τηλεφώνησε κάποιος που του συστήθηκε ως Δημήτρης Μελισσανίδης και του ζήτησε να παίξει 50-50.

Από την πλευρά της ΑΕΚ ξεκαθαρίζεται ότι δεν πρόκειται να ασχοληθούν με αυτό το θέμα και αρκέστηκαν να σχολιάσουν «μας αρέσει να σκούζουν».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected