Κατηγορίες
Αθλήματα

Ολοκληρώθηκε στον Μαραθώνα το Διεθνές Σεμινάριο Προπονητών

tox.o.dt.16.04.28.f2

Στον Μαραθώνα, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το 7ήμερο Σεμινάριο Εκπαιδευτών Προπονητών τοξοβολίας Level 2, στο οποίο συμμετείχαν 12 προπονητές, από 10 Ομοσπονδίες. Ένα Σεμινάριο συνέχεια του διετούς προγράμματος ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας του αθλήματος.

Ένα πρόγραμμα κοινής συνεργασίας της Παγκόσμιας και Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, της Ολυμπιακής Αλληλεγγύης, της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, με ευθύνη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ανάπτυξης, Πρόεδρος του οποίου ήταν η Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΟΤ Έβελυν Παπαδοπούλου.

Στόχος του σεμιναρίου ήταν η επιμόρφωση των προπονητών ώστε να εκπαιδεύσουν προπονητές τοξοβολίας Level 2 και να αναπτύξουν το άθλημα της τοξοβολίας στις χώρες τους και παγκοσμίως.

Καθηγητές του σεμιναρίου ήταν ο Pascal Colmaire, Διευθυντής Ανάπτυξης και Εκπαίδευσης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και η  Elena Gheorghita, Εκπαιδεύτρια Προπονητών Level2 από τη Ρουμανία.

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν οι προπονητές:

Καρμοίρης Χρήστος (Ελλάδα), Ptacnik Martin (AUT), Kolar Andreas (AUT), Achilleos Andreas (CYP), Swane Timothy (GBR), Clark Fiona (IRL), Giovannucci Massimo (ITA), Askeland Jan (NOR), Trufin Ioana (ROM), Chooi Terriss (SIN), Benjiak Fedor (SRB) και Manawadu Ranjith (SRL).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected