Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Αθλήματα

Πρωταθλητής 2015/2016 στο βόλεϊ ανδρών ο ΠΑΟΚ!

ÐÁÏÊ - ÖÏÉÍÉÊÁÓ ÓÕÑÏÕ (4ïò ÔÅËÉÊÏÓ VOLLEYLEAGUE 2015-2016)Στο κατάμεστο από παραληρούντες ΠΑΟΚτσήδες «Παλατάκι», ο «δικέφαλος» έκανε άλλη μία επική ανατροπή, νίκησε 3-2 σετ τον Φοίνικα Σύρου και κατέκτησε για δεύτερη συνεχή χρονιά το πρωτάθλημα Ελλάδας!

Ένας ΠΑΟΚ… μες την τρέλα, γύρισε από το 2-0 σετ, με το οποίο βρέθηκε να χάνει από τον άξιο πολλών συγχαρητήριων, Φοίνικα Σύρου, και μπροστά στους οπαδούς του που… παραληρούσαν στο «Παλατάκι», νίκησε 3-2 σετ και κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας για δεύτερη φορά στην ιστορία του και μάλιστα, συνεχόμενη!

Ο Φοίνικας ξεκίνησε δυνατά και με τα καρφιά και τις επινοήσεις του Ντόκιτς διατηρούσαν μια διαφορά δυο –τριών πόντων, αφού η άμυνα του «Δικεφάλου» δεν μπορούσε να ανακόψει τον Σέρβο. Η άνοδος των Χιμένες-Σεπέδα έδωσε τις λύσεις με τις επιτυχημένες επιθέσεις στην πίσω ζώνη των Συριανών και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 10-10 από 7-10. Όμως,, στη συνέχεια, το «στοπ» στους Αμερικανούς από το μπλοκ των «πειρατών» επέτρεψε στους παίκτες του Νίκολιτς να αποκτήσουν ξανά διαφορά δυο με τριών πόντων. Η καλή άμυνα των πρωταθλητών μείωσε σε 19-20, όμως οι Συριανοί βρήκαν τις λύσεις με το καλό μπλοκ και, εκμεταλλευόμενοι τα λάθη και το άγχος των «ασπρόμαυρων», πήρε το σετ με 25-21.

Τα σερβίς των «πειρατών» έδωσαν ένα μικρό προβάδισμα στον Φοίνικα, όμως το μπλοκ των «ασπρόμαυρων» και οι σωστές επιθετικές επιλογές έδωσαν στον ΠΑΟΚ ένα +2 και, στη συνέχεια, ένα +3, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι αναλώνονταν σε συνεχόμενα λάθη και λάθος επιλογές. Η κακή υποδοχή του ΠΑΟΚ, στη συνέχεια, έδινε εύκολους πόντους στον Φοίνικα που ισοφάρισε και προηγήθηκε με +2 σταθερά, χάρη στις σωστές επιθέσεις στην μπροστινή γραμμή και την πτώση των Χιμένες-Γιαμπλόνσκι. Ο Σεπέδα διατηρούσε τον ΠΑΟΚ μέσα στο ματς, την ώρα που η άμυνα του Γιάννη Καλμαζίδη δεν έφερνε αποτελέσματα πάνω στους Ντόκιτς, Πάρις και Λάππα, που έκαναν το 17-20 και το 18-22. Ο Σεπέδα και το μπλοκ μείωσαν σε 20-22 και 21-23, όμως οι Πάρις και Ντόκιτς διαμόρφωσαν το 21-25 του δεύτερου σετ και πηγαίναμε για μεγάλη «ανατροπή».

περισσότερα ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected