MiniFootball

Βασίλης Γουγουλάκης : “Καλό Πάσχα με υγεία και πολλή αγάπη!”

1019_1Ο Βασίλης Γουγουλάκης, ιθύνων νους και ψυχή των Ramrod II στο συναρπαστικό 15o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 5×5 Φοιτητών & Σπουδαστών, Total UNI-League, μίλησε για το φετινό επίπεδο των ομάδων που έχει αντιμετωπίσει στην διοργάνωση, αλλά και τις εντυπώσεις του για την φετινή πορεία της ομάδας.

Μετά από μία εξαιρετική περσινή χρονιά, η οποία έφερε τον τίτλο στην Αθήνα και την συμμετοχή στον τελικό της διοργάνωσης, η φετινή πορεία της ομάδας συνεχίζεται με στόχο την κορυφή! Αναφορικά με τον μίνι απολογισμό των Ramrod II για τη φετινή σεζόν, τόνισε τα εξής:

“Ως τώρα, τα πράγματα πάνε καλά, αν και για να είμαι ειλικρινής σε κάποια παιχνίδια δεν παίξαμε καλά. Αν θέλουμε να καταφέρουμε κάτι καλό χρειαζομαστε βελτίωση και διάρκεια στο παιχνίδι μας. Αυτά τα στοιχεία μπορούν να μας φέρουν τη διάκριση στο φετινό Total UNI-League.”

Το www.ekdromi.gr σε συνεργασία με εκατοντάδες διαφορετικά ξενοδοχεία σε όλη τη χώρα θα προσφέρουν ένα ονειρεμένο δώρο στους παίχτες: Δωροεπιταγές σημαντικής αξίας για διαμονές σε ξεχωριστά καταλύματα σε όλην την Ελλάδα.

Σχολιάζοντας το φετινό επίπεδο του Total UNI-League, o Βασίλης ήταν σαφής:

“Σε αυτήν την ερώτηση προτιμώ να μην απαντήσω γενικά, αλλά να αναφερθώ συγκεκριμένα σε κάποιες ομάδες: Στον πρώτο γύρο, η Ντόπα έπαιξε εξαιρετική άμυνα και στην κόντρα ήταν αρκετά επικίνδυνη.  Μ’ άρεσε επίσης πολύ το πάθος των Αδίστακτων αν και αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο, καθώς πρόκειται για μια ιστορική ομάδα που πάντα την χαρακτήριζε το πάθος της. Τέλος, μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση ο ΚΑΦΕΝΕΣ (ομάδα που αντιμετωπίσαμε στους “16”), αφού όλοι οι παίχτες, πέρα από καλοί με τη μπάλα, είχαν και απίστευτα σωματικά προσόντα (ταχύτητα, αντοχή,δύναμη).”

Η mybet, περήφανος χορηγός του Πανελληνίου Αθλητικού Θεσμού Φοιτητών & Σπουδαστών θέλει να βρίσκεται δίπλα στο λάτρη του ποδοσφαίρου και το πετυχαίνει με τον πιο υγιή κι απόλυτο τρόπο.

Και τέλος, η ευχή του Βασίλη Γουγουλάκη ήταν χαρακτηριστική: “Εγώ εύχομαι σε κάθε άνθρωπο καλό Πάσχα με υγεία, πρώτα όμως ψυχική, μετά σωματική και πολλή αγάπη!”

Η ΑΝΕΚ LINES, η κορυφαία ελληνική ακτοπλοϊκή εταιρία ταξιδεύει τις ομάδες της Κρήτης στην Αθήνα κάθε χρόνο και φυσικά το ίδιο θα κάνει και φέτος, αποδεικνύοντας έμπρακτα την υποστήριξή της στο κοινό των φοιτητών.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected