Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Διάφορα

Αλμωπός Αριδαίας – Διαγόρας Σεβαστής 1-1 (photos)

DSC_0568Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο Αριδαίας.

Ο πρωταθλητής Πέλλας Αλμωπός, υποδέχτηκε τον αντίστοιχο της ΕΠΣ Πιερίας, Διαγόρα Σεβαστής, δύο ομάδες που παρέδωσαν τα διαπιστευτήρια τους στα πρωταθλήματα των Ενώσεων τους και φιλοδοξούν σε 20 περίπου μέρες να ριχτούν στη “μάχη” των μπαράζ με στόχο την άνοδο στη Γ Εθνική.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά, με τους δύο αντιπάλους να μοιράζονται από ένα ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά στο πρώτο μέρος όταν και προηγήθηκαν με εντυπωσιακό γκολ του Κώστα Καπουσούζη στο 36ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές στο δεύτερο 45λεπτο και κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια στο 80′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κώστα Αποστολίδη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Ατζαμιδάκης, με βοηθούς τους κ.κ. Αποστολούδα και Μιχαηλίδη.

Συνθέσεις

Αλμωπός Αριδαίας : Αποστόλου, Κιουλτσόπουλος, Καλαϊτζίδης, Μουρατίδης, Μπογδάνης, Ελευθεριάδης Γ., Τσιμτσιρίδης, Προβατίδης, Κοβάτσης, Καπουσούζης, Καραδήμος. Στο δεύτερο αγωνίστηκαν και οι Χρήστου, Κουτρούμπαλος, Σκέντος, Κώνστας, Καμπάνης, Ελευθεριάδης Θ.

Διαγόρας Σεβαστής : Σακελλαρίδης, Λογδάρης, Κολαξίδης, Σαμανίδης, Καλουσίδης, Μαυρίδης, Αποστολίδης, Τσιώμης, Χρυσόπουλος, Μπενίσκος, Ποτουρίδης. Στο δεύτερο αγωνίστηκαν και οι Ρωμανίδης, Ταρασιάδης, Σαββίδης, Καθάριος και Δασκαλόπουλος

Στοιχεία από Χαρά Ματεντζόγλου, περισσότερες φωτογραφίες στο diagorassevastis.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected