Super League 1 - Μεταγραφές

Πληθαίνουν οι φήμες για Ολυμπιακό και Μπακασέτα, ρίχνει…άγκυρες στον Πειραιά ο Μπουχαλάκης

124308Μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του Τάσου Μπακασέτα είναι ο Ολυμπιακός. Επαφές για επέκταση συμβολαίου σε Μπουχαλάκη. Τι ισχύει με τα τελευταία μεταγραφικά σενάρια.

Ο Τάσος Μπακασέτας είναι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό. Για την ακρίβεια, όλα δείχνουν πως θα φορέσει τα «ερυθρόλευκα» και μόνη περίπτωση να μη συμβεί αυτό είναι να προκύψει κάποια μεγάλη πρόταση από το εξωτερικό. Κάτι τέτοιο δεν υπάρχει μέχρι στιγμής, ούτε φαίνεται στον ορίζοντα, οπότε οι Πειραιώτες είναι το μεγάλο φαβορί και βγάζουν μια βεβαιότητα πως ο παίκτης δεν πρόκειται να πάει σε άλλη ελληνική ομάδα. Ο Μάρκο Σίλβα έχει ανάψει πράσινο για την απόκτηση του 22χρονου επιθετικού, ενώ και στις επαφές με τον Πανιώνιο δεν πρόκειται να υπάρξει πρόβλημα.

Στο μεταξύ σύμφωνα με το sport-fm.gr, συνεχίζεται η… ονοματολογία για παίκτες που φέρονται να αφορούν τον Ολυμπιακό. Για τον κεντρικό μέσο Μιγκέλ Βελόσο, που μένει ελεύθερος από τη Ντιναμό Κιέβου, δύσκολα θα κινηθούν οι πρωταθλητές, ενώ ο επιθετικός της Ράσινγκ Γκουστάβο Εμπόου δεν είναι στις προτεραιότητες. Ο Μάριους Στεπίνσκι της Ρουχ Χορζόφ επίσης και φαίνεται πως το όνομα του 21χρονου Πολωνού στράικερ έχει βγει περισσότερο από την πατρίδα του για να ανέβει η τιμή του. Αντίθετα, τα δημοσιεύματα για τον 27χρονο Αργεντινό αριστερό μπακ Εμάνουελ Μας έχουν μια βάση, καθώς εξετάζεται ως λύση για την περίπτωση που φύγει ο Αρτούρ Μαζουακού.

Τέλος, από τον Ολυμπιακό έχει τεθεί επί τάπητος το ζήτημα της επέκτασης συμβολαίου του Ανδρέα Μπουχαλάκη, που λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Ο Μάρκο Σίλβα έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον 23χρονο μέσο και θεωρεί πως αν απαλλαγεί από τα προβλήματα τραυματισμών που τον ταλαιπώρησαν πολύ φέτος μπορεί να καθιερωθεί στην ομάδα. Άλλωστε αυτό ήταν το αρχικό πλάνο και τη φετινή περίοδο, μέχρι να τραυματιστεί ο νεαρός χαφ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected