Ποδόσφαιρο Κόσμος

Το μυαλό της στον επαναληπτικό του Champions League η Μπάγερν (vid)

1846109-38919416-2560-1440Η Μπάγερν σκεφτόταν τη ρεβάνς με την Ατλέτικο, αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Γκλάντμπαχ κι έχασε την ευκαιρία να κατακτήσει από σήμερα το πρωτάθλημα. 

Την ευκαιρία να κατακτήσει από το Μεγάλο Σάββατο την τέταρτη διαδοχική της Bundesliga έχασε η Μπάγερν, καθώς ο Πεπ Γκουαρδιόλα, αποφάσισε να κάνει αλλαγές, ενόψει και της ρεβάνς με την Ατλέτικο για τα ημιτελικά του Champions League, με τους Βαυαρούς να αναδεικνύονται ισόπαλοι 1-1 με την Γκλάντμπαχ.

Ο Καταλανός τεχνικός παρέταξε την ομάδα του με αρκετές αλλαγές, ενόψει του αγώνα με την ομάδα του Σιμεόνε στο Μόναχο, για τον επαναληπτικό του Champions League, γεγονός το οποίο… πλήρωσε εκ του αποτελέσματος.

Το πρώτο μέρος κύλησε με τους γηπεδούχους να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας από νωρίς το προβάδισμα χάρη σε γκολ του Τόμας Μίλερ μόλις στο 6ο λεπτό. Στο δεύτερο μέρος, η Γκλάντμπαχ ανέβασε την απόδοσή της και δικαιώθηκε σε μία αντεπίθεσή της.

Αξιοσημείωτο είναι πάντως το γεγονός πως το γκολ του Χαν (72′) που έφερε την ισοφάριση, ήρθε τρία λεπτά μετά την αλλαγή στο κέντρο της άμυνας της Μπάγερν, καθώς ο Γκουαρντιόλα έβγαλε τον Μπόατενγκ για να βάλει στο ματς τον Αλάμπα.

Από εκεί και πέρα δεν άλλαξε κάτι. Η είσοδος του Κόστα στη θέση του Τάσκι έδωσε μεν πνοή στους Βαυαρούς, η οποία όμως δεν ήταν αρκετή για να φέρει τη νίκη. Έτσι, η στέψη της Μπάγερν αναβλήθηκε, δύο «στροφές» πριν το τέλος και πλέον στρέφει το βλέμμα της στον επαναληπτικό με την Ατλέτικο, όπου θα πρέπει εντός έδρας να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 για να προκριθεί στον τελικό του Champions League.

δείτε βίντεο του αγώνα στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected